Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

kolos.veliky

23. 4. 2012 9:50
Máte všichni můj obdiv

Protože davová psychóza podpořená fanatiky v čele a alkoholem je hrozná věc.

9 0
možnosti
PH

Azbestus

26. 4. 2012 19:06
Re: Máte všichni můj obdiv

R^

0 0
možnosti
H

Host8

23. 4. 2012 9:04
Pokud Vám šlo o to skutečně diskutovat,

0 0
možnosti
H

Host8

23. 4. 2012 9:06
Re: Pokud Vám šlo o to skutečně diskutovat,

mohl jste jít na setkání, která se konala téměř každý den v prostředí k tomu vhodném a za přítomnosti různých odborníků. Takto šlo z Vaší strany o nic neříkající provokaci.

0 0
možnosti
VH

vasekpasek

23. 4. 2012 1:22
...

Kde jsme byli? Na to je vcelku jednoduchá odpověď, slušní lidé zkrátka nemají takovou potřebu někde demonstrovat a honit si své ego. A je to samozřejmě také zbytečné. My, kteří věříme v sílu parlamentní demokracie, jsme přesvědčeni, že politika se vede v Parlamentu a ne pomocí řvaní na ulici. Tam se nikdy nic (dobrého) nevyřešilo. Koneckonců si můžeme povšimnout, že všechny demonstrace na ulicích jsou vedeny levicí.

Takže: máte plus body za odvahu, kterou jste jistě musel mít, když jste se na demonstrace vydal. Chtělo to pravděpodobně také opatřit si silnou vrstvu klidu, neboť to, o čem píšete, bylo samozřejmě nevyhnutelné. My ostatní jsme zůstali doma nebo v práci a stotisícihlavým davem jsme se bavili až u zpráv. Zatím můžeme, zatím nám krkem nekroutí a pokud k tomu má dojít, myslím, že např. moje účast by na tom stejně nic nezměnila.

8 0
možnosti
RH

Enter67

23. 4. 2012 1:37
Re: ...

Opravdu všechny protesty na ulici vede levice? Vaše osobní zkušenost, nebo jen demagogicky papouškujete média? Anebo jste prostě jen vystřelil naslepo, protože taková paušalizace je prostě líbivá? A ne, fakt nejsem levičák, volil jsem jednu z vládních stran (a dnes bych si za to urazil ruce).

2 0
možnosti
DB

Danik.b

23. 4. 2012 0:02
čemu se divíte?

Inteligence davu je dána inteligencí nejhloupějšího jedince / počtem lidí v davu :)

1 0
možnosti
R

reformníejakulace

22. 4. 2012 18:34
Když vás vidím,

tak lituji, že jsem se byť jako puberťák zúčastnil demonstrací v roce 1989. Lidé jako vy si vysvětlují demokracii a ústavní práva po vzoru Lukašenka - vyjadřovat lásku a podporu vládě a urážet druhé, kteří s ní nesouhlasí. Kdyby zaznělo cokoli co zde píšete v mém příspěvku na vaši adresu, byl by redakcí iDnesu šířící nenávist (stejně jako vy) nejen vůči 100.000 lidem včera, ale i vůči 70-80% občanů v této republice, příspěvek ihned smazán. Co kdybyste místu kouření několika cigaret zároveň, což je zajisté bohulibé, leč vypovídající o vaší vlastní úrovni, zorganizoval demonstraci na podporu vlády ODS-TOP09 a torza VV. Možná vás tam 500 přijde:-)  A na závěr - za lůzu se velevážený pane opravdu nepovažuji, pracuji jako střední management, je mi 35, mám VŠ a bydlím v Praze a byl jsem i s kamarády neodboráři a nevoliči ČSSD a KSČM účasten.!!

11 0
možnosti
ZJ

Malevil-

22. 4. 2012 21:27
Re: Když vás vidím,

Pane "reformníejakulace" jako střední manažer, který zvládnul vysokou školu a bydlíte v Praze jistě víte že tu máme jednou za čtyři roky volby, kde si národ vybere svoje politické zástupce. Většina lidí si zvolila pravici a ta to teď má zabalit kvůli zpola zaplněnému náměstí ? Jděte a zeptejte se těch lidí proč tam jsou, většina vám bude papouškovat blbosti a až jim dojdou, začne vám nadávat. Moc doufám, že díky VVčkům nepadne vláda a že Kalousek dostane šanci dotáhnout reformy.

8 0
možnosti
MB

802

22. 4. 2012 17:10
Jen ta skutečná modrá nebo TOP lůza

může označovat za "lůzu" někoho, kdo má jiný politický názor,  kdo jen prostým protestem vyjadřuje svoji nespokojenost, což je každého ústavní právo.

Ta skutečná lůza by zřejmě nejraději tahle ústavní práva zrušila aby ji nikdo nevyrušoval při tom rokrádání státního rozpočtu.

8 0
možnosti
PM

m4xp0w3r7

22. 4. 2012 23:11
Re: Jen ta skutečná modrá nebo TOP lůza

Lůza to není protože má jiný politický názor. Lůza je to kvůli tomu jakým způsobem ho projevuje ;-)

2 0
možnosti
ES

emeritni samec

22. 4. 2012 17:05
Problém je v té vaší elitě.

Lidé prostí a manipulovatelní jsou takoví jací jsou ale říkat jim lůza neznamená že se pasujete mezi elitu.Právě proto že elita žádnou elitou není jen si na ni hraje jsme tam kde jsme.

2 0
možnosti
TK

psycholog.idnes

22. 4. 2012 16:56
To připsané PFko je vcelku roztomilé,

jen nevím, proč se jeho autor držel tak při zemi..;-)

0 0
možnosti
JS

multi.flexi

22. 4. 2012 15:00
Zastat

Musím se zastat autora. V článku popisuje svoje osobní pocity a nevidím na tom nic špatného. A současné demonstrace mi příjdou jako, že se shlukly lidi, kteří o ekonomii, politice a filosofii ví kulový, a začala rozdávat rozumy. Docela mě zaráží: když je podle vás Kalousek tak špatný ministr (o tom jestli je to slušný či neslušný člověk raději pomlčím) proč dostal ocenění nejlepšího ministra financí?

2 0
možnosti
MB

802

22. 4. 2012 17:17
Re: Zastat

Kalousek to ocenění musel zřejmě dostat způsobem jak se dostávají některé Nobelovi ceny, kdy se nejdřív stanoví kriteria že např. ten adept musí být černý, musí to být ženská a musí být z Afriky a potom se adept vybere, viz "mírotvůrce" Obáma.

Kalousek je nejhorší ministr financí jakého jsme kdy měli, za Topolánka dělal tak neskutečný daňový populismus že zasekl do státního rozpočtu sekeru dalších 100 mld ročně a teď to bude stejný lempl a hochštapler vracet do druhého extremu.

ČSSD by neměla být tak blbá a volat po předčasných volbách, ono až Kalousek a ODS všechny voholí tak by ČSSD mohla mít i ústavní většinu. :-)

1 0
možnosti
OJ

Ondřej Jílek

22. 4. 2012 13:20
A těm nahoře je to jedno :D

Mno, není na mě abych kritizoval jednu nebo druhou stranu která se setkala na demonstraci 21.4 :) Nebyl jsem tam a ani se neplánuji zůčastnit žádné další zpolitizované akce podobného druhu. Každopádně si myslím, že těm nahoře je defacto úplně jedno jestli se v Praze sešlo 120 nebo 5tisíc demonstrantů. Vzhledem k tomu že se davem pohybovali i další současní politici z řad levicových stran myslím si že dav, který se tam sešel je sám o sobě velmi zmatený. pokud jsme my jako lid proti současné vládě musíme si uvědomit že to není otázkou těch několika co zrovna sedí u koryta. určitě by se po zveřejnění příjmů těch co se pohybovali davem našlo pár nesrovnalostí, které jsou tak vytýkány současné vládě.

Je jedno kdo z nich sedí u koryta. Pokud chceme jako společnostnení to o demonstraci, ale je to o tom jednat. Ti nahoře se demonstrantům jen tiše smějí(a nebo večejně jako pánové Nečas a spol.) Ale kdyby věděli že jim jde skutečně o kejhák asi by se chovali jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál