Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Nejhorší je, že se nám všem smějí do očí a kdyby měli možnost, tak nám tím krkem zakroutí, o tom nepochybuji.

3 0
možnosti

Co jste provedl pane Hrdlička, že se tak bojíte.

0 5
možnosti
Foto

Vše vzniklo pod pojmem hesla "nejsme jako oni". Heslo pravdivé, bohužel. Bolševik nerozumí podané ruce, slovu smíření, odpuštění, přiznání viny. Bolševik bere za protivníka jen stejně brutálního jedince, jako je on sám. 

Díky Havlově politice, která byla s pardonem pro komunismus i komunisty, se tak nějak uznalo, že to nebylo tak úplně nejhorší a že se dalo za nich i žít. Nyní sklízíme plody, neboť tito lidé s absencí svědomí nemají pocit, že by se dopustili něčeho zlého, že třeba mlátit demonstranty v Palachově týdnu je něco amorálního. 

Jistě táta Ondračka bude mít pocit dobře vykonané práce a svou minulost omluví tím, že konal na rozkaz /tento argument norimberský tribunál vyvrátil/.

Čekají nás dobré časy:-/

13 0
možnosti

Bolševik je fakticky pojem pro netolerantního a nesnášenlivého člověka. Platí jak pro pravičáka tak pro levičáka.

1 2
možnosti
Foto

Lid si zvolil, lid si to vyžere.

3 0
možnosti
MJ

Hezké nedělní  ráno.

Nechci se hádat, ale otázky: Proč jste po "revoluci" dopustili a dokonce volili až do dnešních dnů tyto lidi a převlíkače? Proč jste nepotrestali ty "podle zákona"? Dnes pozdě bycha honit. Vlastně za to můžete i Vy.;-)

2 0
možnosti
AK

proč, proč, proč...? Protože jsou lidi líní, lhostejní, taky pitomci a nepohlídali si to.

0 0
možnosti
Foto

I98v20o 17C84i45l37i49c68h

12. 1. 2014 8:54

Je to sice smutné, ale alespoň se na rozdíl od mnohých jiných i nyní netají tím, že je pořád ten starý rudý komouš, takže lidé mohou předem předpokládat, co od něj čekat. Horší jsou ti, co se schovali do ČSSD, ODS a dalších.

0 0
možnosti
JN

v ODS09 jich je nejvíc, jak to ?

1 1
možnosti
Foto

Máte pravdu , je to v Bruntáli. Máme komunistického hejtmana , u nás na severní Moravě klan Konečných (komunistů v kolikátém koleni) je pořád u moci . Zajímavé je ale , že soudružka poslankyně Konečná se vdávala na zámku (?) , nikoliv ve svém podzámčí !?Jeden spolupracovník StB je místopředseda Sněmovny , kvůli druhému se upravuje program veškerých státních institucí , aby se stihlo dostat ho do vlády !!

Tak tak .

17 1
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál