Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tzv. demokaté se musí demokracii ještě hodně učit, daleko více než ostatní. Listina lidských práv není pro srandu králíkům a neměla by být pro legraci ani demokratům !!

0 1
možnosti

Lustrační zákon je jen odvádění pozornosti od dnešních svinstev. Lidi daleko víc zajímá obrovská nezaměstnanost a kriminalita a starost, aby se zítra nezařadili k obrovské armádě bezdomovců.

5 5
možnosti

Žádná obrovská armáda bezdomovců neexistuje.

4 4
možnosti

Jsou takoví, kteří se bojí skřítků, jsou takoví, kteří usínají jenom při rozsvícených světlech.

Strach ze spolupracovníků StB mi 24 roky po pádu socialistického státu přijde na stejné úrovni.

A vzhledem k tomu, jak těch 24 let vypadalo je mi divné, že se lidé nebojí víc kmotrů, klientelistů a korupčníků. Vždyť ti vlastně převzali veřejnou moc.

3 1
možnosti
Foto

A kdo myslíte, že s nimi třeba mává? Kdo na ně může mít kompro?

1 0
možnosti

Po 24 letech by tady měl vládnout na ministerstvu vnitra pan Bureš, udavač. To je světový unikát!!!

2 4
možnosti

Aniž bych se chtěl Babiše nějak zastávat, tím že estébákům povídal o fosfátech či co v Maroku, tak udavačem rozhodně nebyl -  tak se chovali jiní, např zde:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/366222/Babis-je-za-praskace-a-skutecni-estebaci-se-jen-smeji.html

3 1
možnosti
Foto

K31a94r43e88l 22R94a59d89a

4. 12. 2013 8:22

Lustrační zákon byl a je jen alibistická zástěrka. Postihuje jen pěšáky komunistického režimu. Ti nebyli tak důležití, aby jejich materiály byly zničeny nebo dobře ukryty.

Dnes je vše o penězích a tak je celkem snadné zjistit, kdo zde vládne, kdo úkoluje parlament, vládu a celou státní správu.

Posledních 25 let je období které je opředené neproniknutelnou sítí lží, podvodů zlodějin i vražd. A ti, kteří to vše řídí, se lustračnímu zákonu musejí smát, až se za břicho popadají.

8 2
možnosti

1) Bylo by třeba tristní, kdyby lustrační zákon měl být zrušen bez náhrady. Ale bude nahrazen služebním zákonem. Takže se o nic nejedná.  

2) Pokud by měla být republika ohrožena nějakým komunistickým spiknutím, tak je tu přece BISka, která prověřuje spolehlivost všech kanditátů na důležité posty.

3) Pokud je ta lustrace založena na spisech agentů spolupracovníků StB, tak jsou v nich od r. 1983 na jedné stránce zapsani mimojiné také Václav Klaus a Miloš Zeman. Takže už je stejně pozdě bycha honit.

4 1
možnosti

To jste podlehl obecne rozšířené fámě. VK a MZ ve svazcích opravdu jsou, nicméně jako takzvané prověřované osoby (zjsitíte to podle toho, že u svých jmen mají zkratku PO). Prověřovanou osobou byl každý, koho měla StB v merku jako možného ideového nepřítele.

4 1
možnosti

Lustrační zákon byl a je plošně zneužíván vůči všem členům KSČM. Je používán jako nástroj politické vendety proti řadovým členům KSČM, kteří nikdy nebyli agenti anebo konfidenti StB. Poznal jsem ho tvrdě a bezohledně krutě nejen na svém životě. Ale i na životě manželky ( vykopnuta na dlažbu nezaměstnaných za kritického nedostatku zdravotních sester ). I na životě našich dětí ( za moji politickou angažovanost byli vyhozeni ze škol - ze střední a vysoké školy). 

Znemožňuje, abychom mohli uplatnit své odborné znalosti. Znemožňuje komunistům zastávat jakékoliv hospodářské funkce. Tento absurdní zákon měl původně platit nejdéle 5 let. Za 22 let " normalizace " ... nabyl obludných rozměrů, jaké nikdy nebyly v českém státě. A přesto jsou doposud zfanatizovaní " komunistobijci ", kterých se tento zákon vůbec netýká. 

A zřejmě proto považují období 22 let politické perzekuce za dobu nedostatečnou. I kdyby platil 122 let bude to pro ně nedostatečným zadostiučiněním. Co když politické oběti tohoto příšerného zákona, vstanou z mrtvých ???

2 5
možnosti

LZ není (bohužel) využíván vůči řadovým členům, ale pouze proti těm, kteří mají záznam v evidenci Státní bezpečnosti. Pokud tam záznam nemáte ani vy, ani vaše manželka, pak vás nemohli jakkoliv na jeho základě postihovat, Čili lžete.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS