Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Původně jsem chtěl dát karmu, protože vím,že spousta zločinů je neobjasněných,a je dobře, že se o nich mluví. Ale už jen toto - citace: nacisté a jejich komunističtí bratři - panáčku, Vám už ve své nenávisti teče žluč nosem! Porovnávat tyto ideologie můžete na úrovni : 3.říše vs stalinistické Rusko. I přes politické procesy a represe v 50-ých letech může u nás stavět rovnítko mezi nacistickou okupaci a socialistický režim jen demagog!

0 0
možnosti
Foto

R^, to především.

Ale za druhé: to máte jako to příslovečné házení hrachu na zeď. Je to marné, protože lidé se v té svěrací kazajce komunismu cítili lépe. Stačilo hubu držet a skákat jak strana a vláda chce. Občas fangličky do oken, občas formální účast na režimním tanečku.

A občas to připomíná názor Palestinců, že holocaust nikdy neexistoval. Že to je jen ideologický nástroj a politická indoktrinace.

Ty hroby nevidí a vidět nechtějí.

Podobně se chovají zastánci komunismu. Vždyť to byla tak „nádherná“ idea. Jen ji někteří zneužili a pokřivili její výsledky.

8 3
možnosti

A48n76n81a 42Č86e31r58n69á

2. 6. 2013 21:34

Může to být „nádherná“ idea, odstranění lidských tříd, dokud si neuvědomíme, že to znamená ve skutečnosti vyvraždění lidských tříd. Jinak než násilím to komunisti neumí a zatím ta jejich utopie stála přes 110 miliónů mrtvých lidí. Lidí, kteří třeba ani nic neměli proti tomu ideálu zla, jenom chtěli pracovat, mít děti, vnoučata a radovat se ze života. To všechno jim a taky nám myšlenka komunismu vzala. Rv

3 1
možnosti
PK

smutné místo,smutné osudy,kde je konec těm ženám ,které tyto děti přivedly na svět

6 1
možnosti
KM

Děkuju za připomínku věci, o které se toho moc neví! R^

Typické je, jak komunisti ty díry, do kterých házeli těla svých obětí, beze změny převzali od svých ideových souputníků nacistů. Jen to po komunisticku vylepšili o to, že komunisti tam zahazovali i dětské mrtvolky.

10 2
možnosti
Foto

Více takových článků.

4 0
možnosti
MP

jestli je to přes 40 dětí jen v Praze... Kolik bude jiných případů v jiných místech republiky , např hraditě mírov leopoldov jáchymov etc ? ;-O

9 0
možnosti
LJ

Můj strýc byl v padesátých letech zavřený. Skočil na provokaci StB. Pravou příčinou však bylo, že byl sedlák a v té vesnici potřebovali několik sedláků zavřít, aby vzniklo ovzduší strachu a tím vhodné podmínky pro založení JZD. Doma zůstala žena, čtyři děti, nejmenší z nich byl kojenec, nemocná babička, pole a hospodářské zvířectvo. A teta na to byla sama. Strýc byl na Borech a pracoval v ocelárně Škodovky. Ten kojenec zemřel. Strýce nepustili na pohřeb vlastního dítěte. I takovou podobu měla diktatura proletariátu.

21 2
možnosti
Foto

To je přesné: diktatura prolétů. Kdy už si někdo uvědomí, že proléti nesmí diktovat cokoliv. Proléti jen mohou pracovat. Právo na to nemají. Takové neexistuje. Mohou maximálně požadovat za práci mzdu, To je legální. Její výše už legální není. Není možno platit 10 000 někomu, kdo vydělal 2 000. Kafemlýnek, socialisté budou pořád tvrdit, že je třeba vyplatit celou nadhodnotu. Pokud to připomíná Marxe, není to jinak.

Tato společnost je většinově marxistická.

6 2
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál