Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a11n 65R26á75ž

25. 5. 2013 19:09

Pamatuji si dobře jak Rudolf Batěk odůvodňoval aby se jako důležitý bod Usnesení "Bohumínského sjezdu ČSSD" schválil zákaz jakékoliv spolupráce zejména s komunisty. Jednoznačně bylo jeho návrhem myšleno,a tak to bylo i tehdy (myslím, že dokonce jednohlasně) schváleno, že vycházeje z historických zkušeností je jakákoliv spolupráce ČSSD s komunisty nepřijatelná. Škromach tam nebyl vůbec a Starec tam nebyl jako delegát. Oba by tedy měli o tom,jak tak zvané "Bohumínské usnesení" tehdy bylo myšleno, raději mlčet.

Horák, Batěk a další z těch,kdo obnovovali činnost Sociální demokracie po roce 1989 se musejí v hrobě otáčet studem,když vidí jak je dnešní ČSSD ke komunistům vstřícná.

P.S. Sobotkův mentor,v jeho politických začátcích, byl bývalý tajemník KSČ z roku 1968 Josef Špaček a ten při každé příležitosti také varoval před nadbíháním komunistům, a to i v době, kdy  byla KSČM ještě silnější než ČSSD. Doufám,že na to Sobotka nezapomněl.

4 2
možnosti

A29n88n17a 66Č37e57r46n84á

25. 5. 2013 11:18

Jestli se ČSSD nenakazilo ve lhaní od komunistů, ti lhali vždycky. Rv

O právu na práci, nebo o školství, zdravotnictví i bydlení pro každého. Přitom to bylo jen pro některé, ty, kteří si byli rovnější... A navíc byla povinnost pracovat a s těmi co pracovat nechtěli nebo nemuseli, tak šup do vězení nebo do blázince... ;-€

5 3
možnosti

40 let byli jedna strana, tak čemu se divíte ?  A těch, co se vrátili z emigrace se po roce 1990 rychle zbavili. :-/

3 2
možnosti

Pane Makovský, dovolte upřímnou otázku: platí vás ODS, Kalousek nebo obojí? Pokud tomu tak není a opravdu píšete to, co si myslíte, tak pak je to pro vás ještě horší ... ;-)

3 9
možnosti
Foto

Jsou mezi námi jedinci, kteří jsou antikomunisty zcela dobrovolně a zadarmo, čímž naplňují dokonale znaky komunistické pracovní morálky: dobrovolnost a bezplatnost práce pro společnost.

V podstatě, pokud se tito jedinci neřídí zásadou, že zadarmo ani kuře nehrabe, příspívají k šiření komunistické psychologie a ideologie lépe než kterýkoliv kovaný komunista.

3 5
možnosti
Foto

To je řečí pro nic. Vždyť ProtiAlt také nedodržuje své proklamace a panu Makovskému je to fuk. V logu tvrdí, že "svoboda nemá alternativu" a přitom nevynechá jedinou příležitost, jak někoho udat a dostat ho za mříže. Samé trestní oznámení, práskání a udávání. Ještě že mají na policii rozum a odkládají to do stoupy, jinak bychom měli přeplněné věznice Rv

3 8
možnosti

Koalice na krajích atd. nepředstavují formu politické spolupráce, pouze dohodu o plnění nějakých společných programových cílů, případně o postech.  

O politickou spolupráci jde jenom tehdy, když se nějaké strany dohodnou na předvolební koalici. A jdou spolu do voleb.

3 8
možnosti

Aha.  Takže ani TOP09, ani VV s ODS politicky nespolupracuji ?  To jsou mi novinky ! ;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál