Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Jéé, to se musím smát. Skupinka úchyláků - nemakačenek se hádá s nostalgickými staříky...a pak se zviditelňuje na blogu. Co kdybyste radši místo toho šaškování někomu potřebnému pomohli?

12 19
možnosti

Mně připadají jako úchyláci spíš ti, kdo poměřují současné poměry s komunistickým režimem a prohlašují, že je vlastně stejný. No, úchyláci vlastně není to správné slovo. Ale nějak narušení jsou.

18 7
možnosti
JV

Pan autor je stejnej, možná o trochu menší ubožák, než zúčastnění staříci Rv

12 20
možnosti
Foto

Napsal ubožák větší. :-/

4 1
možnosti
RB

Hubu jim můžete zavřít tím, že se budete moci opřít o realitu, o výsledky. Pak už agitky, jako je ta vaše, nebudou mít smysl. I když, TYHLE agitky ten smysl neměly asi nikdy.

8 10
možnosti

Starého psa novým kouskům nenaučíš. V Západním Německu ještě dvacet let po válce kolem 15% starších lidí říkalo, že za Hitlera bylo docela dobře. Tohle je stejné. S jedním rozdílem - nacistická strana byla zakázána, tihle si ty své zrůdnosti mohou vyprávět volně.

12 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 23
možnosti
DM

echm.. kde se pise, ze jsme je napadali a plivali na ne?

18 3
možnosti
MD

Jeste, ze ty komunisty mame. Kdyz je potreba, vystrcime je pred sebe.

10 20
možnosti

Zmínili tam také třeba Duchcovskou stávku, kdy dal TGM střílet do lidí? Jinak Horáková začínala kariéru jako anarchistka.

9 16
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
25 7
možnosti
LM

Rozhodně mi nejsou nijak sympatičtí horlivý tvrdí komunisti, ale vy jste to samé co oni, jen přesně na opačném názorovém proudu. Mimo jste samozřejmě na obou stranách. Nikdo nestojí o komunismus jako v KLDR, dokonce ani o návrat toho, co tu bylo před "revolucí". Na druhou stranu rozhodně nestojím o ten bordel, co je tady teď, ani se nehodlám přibližovat Americe - ono není o co stát. Nechci bojovat s každým za zájmy své "elity" a korporací, nechci zdravotnictví a školství jen pro vyvolené, nechci žít v zemi, kde se více lidí raději zabije samo než zemře při dopravních nehodách.

Tak už konečně ukažte, že to jde slušně i jinak! Postarejte se o zastavení rozkrádání republiky, nedělejte z obyčejných lidí neootroky s existenčními starostmi atd. Zatím jste jen rozevřeli nůžky a udělali sortu "elity" nad zákony, která bohatne, zatímco zbylá většina chudne, odstranili jste střední třídu, ničíte školství i zdravotnictví a všechny makro ukazatele země, počínaje její soběstačností a konče zadlužeností.

Celou dobu jen strašíte komunisty, kteří můžou vlastně za všechno, co se tu udělá špatně. S tím už dlouho nevystačíte, masu lidí nezblbnete ani svými médii, stejně jako z vrahů Mašínů neuděláte hrdiny - i lidská blbost má, díkybohu, své meze!!!

17 47
možnosti
TH

Asi nevite, co jsou nebo byli koministi, kdyz tuto mini.deminstraci bez jakychkoliv stop nasili, srovnavate s komunistickou ideologii. 

Proc nevite, co byli komunisti? ;-O

13 10
možnosti
RN

Hm. Já tam tedy byl. Vyrůstal. Komačistán bylo moje dětství. Oprýskaný špinavý omítky popraskanejch paneláků. Rozviklaný dlaždice neudržovaných chodníků. "Obecný blaho" za cenu celoplošného úpadku. Pan Herrman bohužel asi minul to nejlepší z komunistické reality. Záhadně zmizelí sousedé, jejichž rodiče bývali továrníci (Tatínek rodiny se po revoluci vynořil ve vojenské nemocnici, umřel na rakovinu. Jáchymov...). Kamarádka Salome, co v 5. třídě jednoho dne nepřišla do školy, a už jsme ji nikdy více neviděli, její dům byl zatlučen prkny a opodál "nenápadně" postával týpek v tvrďáku a rádiovce. Salome se mi dosud nepodařilo najít. Je mrtvá? Soudruzi, broučkové, jaké vysvětlení mi dáte na vraždu 10 leté dívenky, co se asi jen blbě narodila? A já, já jen nemohl studovat. Teta totiž v 68. utekla do Austrálie. Takže jsem byl vinen (jakožto její synovec), a tudíž jsem měl na výběr: Slévárná, nebo obráběcí stroj. Schválně, co by jste si vybrali?

40 11
možnosti
LM

No jasně, vraždili malé děti a možná je pak i snědli ;-)

Tomu vážně věříte? Dvacet let máte na vyšetřování jejich zločinů ústav a odhalili jste leda tak ho.no, pokus o zákaz zůstal jen u keců, protože chybí argumenty.

9 21
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 18
možnosti
JH

Ač jsem sám komunista, relativně mladý (37 let),tak za a) se divím , že se divíte jaké reakce na své provokace sklízíte, neb je to podobné , jako si koupit zájezd do Afriky a tam hulákat: nesnáším negry, b) vzhledem k tomu, žei když většina účasníků byli lidé starší, tak máte štěstí, že jste i se synem nedostal přes držku, c) brát  na takovou provokaci svého 13-ti letého syna svědčí cosi o Vašem intelektu... Nicméně pokud Vás to baví,tak Vám přeji i do budoucna spoustu zážitků s mými extremistickými kolegy! Vaše chápání je na podobné úrovni!

9 37
možnosti
Foto

..pravdivé argumenty jsou podle Vás provokace?

Ale v jednom máte pravdu - vzít třináctiletého synka mezi agresivní vypatlance mohlo být nebezpečné.

Ale aspoň viděl na vlastní oči, co jsou kovaní soudruzi zač...

39 9
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál