Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejen Josef Toufar, bylo jich mnohem, mnohem víc .... snad mi to autor blogu promine, když vložím odkaz na zatím nedokončený seriál o obětech komunistického řádění z řad duchovních, řeholníků a řeholnic .....

http://oulicky.blog.idnes.cz/r/58477/Serial-o-duchovnich.html

7 4
možnosti
VK
Foto

No tak... Pokud někdo řekne, že býval úderníkem a členem brigády, tak na tom zase nevidím nic špatného! Může to být dělník, který prostě jen pracoval jak to nejlépe šlo a že byl členem brigády? To snad byli v té době všichni dělníci! A pokud opravdu makal a tím pádem se měl dobře tak je to snad v pořádku, nebo ne? Ale vy rovnou napíšete, že je to dobře, že teď má ho**...  Něco mi to připomíná, že by to slavné komunistické: Buržousti se měli dobře a je dobře, že už to skončilo! Však my jim ukážeme zač je toho loket...

10 15
možnosti
FV

Rv Ano těch členů brigád na ostravsku bylo a koukám že vám to vydrželo.dohnat a předhonit.Pětiletku splníme kdyby na chleba nebylo.Kolik máte těch osznků BSP??

12 8
možnosti
Foto

Vzhledem k Vašim kontrarevolučním aktivitám na Olšanech, kde jste tak se statečně odvázal při najíždění do statisíců pokojně vzpomínajích občanů na lepší časy, tak neměl by se Váš blog jmenovat: Bílé orgie na Olšanech?

Děkuji za info, konečně někdo prolomil informační bariéru pravicových médiií. Už jsem si myslel, že všichni komunisti vymřeli.

5 13
možnosti
PJ

P72e79t44r 34J21a66n64s61k86y

25. 2. 2013 21:00

diky za zpravu.. je to humus

12 3
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál