Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Na cintoríne sa stretli dve extrémistické strany. Extrémne rudí a extrémne modrí až hnedí. Každý uctieva svoje modly a každý z nich má problém vidieť veci v súvislostiach.

6 13
možnosti
RH

Považuji se za bývalého voliče ČSSD, než se začali tahat s komunisty. A na tom cintoríně bych se přidal k těm ja říkáš modrejm.

7 4
možnosti
CK

Komunisticky omlouvac Kodet by nemel tvrdit, ze je zde jedinym zijicim pametnikem socialismu.

Je nas vic a s mnohem zachovalejsi pameti nez on. Nekteri zustali a vytrpeli si to, jini dali socialismu sbohem. Nijak nelituji, ze dali prednost vykoristovatelske kapitalisticke spolecnosti.

Povidacky o chatrcich z plechu za prvni republiky jsou vytrzene z fantazii soudruhu Plevy, Olbrachta a Majerove, znamych rudych alpinistu rektalniho zamereni. Normalnim slusnym pracovitiym lidem, delnikum, remeslnikum, zeleznicarum a dalsim se za 1. republiky vedlo bez vetsich problemu a nemuseli se lisat ke komunisum. I vlastni domky si koupili.

8 6
možnosti
Foto

Ba i podle ročenek CIA ještě v 80. letech jsme se řadili úrovní HNP na hlavu mezi nejpřednější státy. Úroveň NDR a NSR byla v podstatě shodná.

O to víc se ti slušní a pracovní lidé za první republiky báli, když na ně přišla Velká Deprese. To se pak stěhovali houfně do těch chatrčí. Vždyť to znáte z filmu Hej Rup.

4 4
možnosti
MJ

Kdybych na fotkách neviděl vaši tvář, měl bych dojem, že si tam dali sraz Vandasovci.

7 5
možnosti
RH

Ják když vidím na diskusi tvoji tvář, tak vím, že nastupuje rudá letka.

3 3
možnosti
JJ

Nevím, pane Makovský, jestli jste se protikomunistické akce na hřbitově osobně účastnil, ale doufám, že si k tomu zůčastnění nepozvali i vašeho kolegu z ProtiAltu, "bývalého" soudruha Paulczyňského, nebo nedej Bože zarudlého, svobodného Matějku či pravého klausofila, donašeče Stb Hermánka, aj.individua z mančaftu modrého ptáka.

3 9
možnosti
LK

A copak jsme bumbali;-D

7 3
možnosti
LK

Semelová je poslankyně!!! Dokáže to někdo pochopit? 

Docela bych si rád přečetl článek zdejších rudých blogerů o této soudružce. Kdyby takový pan Kodet, Nigrin, Čumpelík, Kucharovic, Streit napsali článek, co si o této paní myslí. Doposud vím, že si myslí, že Kalousek, Nečas a Schwarzenberger jsou ztělesnění ďáblů na zemi a můžou za vše špatné v této zemi. To píšou neustále dokolečka.

A co soudružka Semelová? Jaký je váš pohled na ní, páni blogeři? Zkuste změnit téma.

Ovšem, pokud budete chtít.

17 7
možnosti
MK

Já jsem soudružku Semelovou a její díla (jsou-li jaká) nestudoval. Je to extrémní jev, je asi zbytečné se s ním zabývat, jako se nezabývám Jochem nebo články na OnaDnes.

7 9
možnosti
MK

Tohle je těžký soudcovat. Z dějinných událostí po čase zbydou legendy v interpretaci vítězů. Ta současná hovoří o peklu na zemi, o strašlivých zvěrstvech komunistů. Jenže to je jenom jedna stránka tehdejšího režimu. Pro miliony lidí znamenal naopak osvobození od bídy, hladu, bydlení v chatrčích z plechu, znamenal zajištěnou práci a výdělek, který jim zajistil slušné živobytí bez žmopulání čepice před panstvem.

Jak ta první verze o zlé totalitě, tak ta druhá, o osvobození lidí práce od vykořisťování, jsou pravdivé. Co s tím budete dělat, opoždění bojovníci proti totalitě?

7 22
možnosti
MR

M89i97c86h47a42l 50R51y52b73a

25. 2. 2013 21:50

Autore, díky za blog a a také za vylákání pravých bolševiků k účasti na této diskusi.

Kdybychom si náhodou mysleli, že se změnili....

23 5
možnosti
Foto

Už jsem mu přece děkoval, nemusíte se opakovat.

6 10
možnosti
Foto

Hanobení hrobů zemřelých je ve všech civilizovaných kulturách nepřijatelné. Totalitní způsoby havlopravdařů jsou obzvláště nedůstojné, jim nestačí, že mají v rukou propagandu, masivní vymývání mozků a zválcovaný veřejný prostor - chtějí zašlapat jakoukoli vzpomínku na dřívější legální předtavitele mezinárodně uznaného státu, legendárního Českoslovnska. Tak, jak se hospodářsky hroutí režim, tak vzrůstá netolerantnost a agresivita těchto novodobých pravicových svazáků Rv

3 22
možnosti
RH

Opovrhování zločinci je základem civilizace..

18 3
možnosti
PB

P32a48v89e70l 28B50a58c64í98k

25. 2. 2013 21:23

Celkově nechápu jednu věc, bylo tolik straníků a nikomu to nevadilo, všichni lidi se na to koukali a skoro nikdo nehnul ani brvou a teď jsou všichni najednou hrdinové a všichni náhle vzpomínají na oběti. A Palach zrovna tomuto odporu odporuje.

Přijde mi to jako kdyby proti církevním restitucím lidi demonstrovali s fotkou Husa nebo Galilea.:-)

6 15
možnosti
MC

Kovaným straníkům to nevadilo. Ostatní straníci měli pouhý pohodlný kabát, který posléze odhodili. Mně a mnohým to velmi vadilo a hýbal jsem brvou. Buďte rád, že nejste dříve narozený hrdino. Raději nám napište jakým hrdinou byl váš otec případně děda.

5 6
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál