Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PW

P32e39t28r 26W92á34g25n81e20r

26. 2. 2013 14:53

Hej, chlape, proč žereš tu trávu? Protože mám hlad soudruhu Nečasi. Aha, tak nesežer všechno a nech si taky něco na zimu. ;-D

3 7
možnosti
Foto

Dnes rozdávali vtipnou kaši 8-o

1 3
možnosti
KP

Panu Radkovi chci říct, že z asi z patnácti milonů obyvatel se najde vždycky někdo, kdo jde proti proudu.To bylo těch pár, co "lezlo", dle Vašich slov, přes hranice. Nebudu rozebírat pohnutky těchto lidí. Snad jen připomenu bratry Mašínové. Z druhé strany si nikdo netroufnul. Propaganda západu vykreslila novou společnost tamním lidem v nejčernějších barvách.

Rozhodně tato společnost byla sociálně spravedlivější, oproti dnešku.

Platilo - "Kdo nepracuje, ať nejí". Proto všichni pracovali. Nemuselo se chodit pro almužné, atd. To je pro mnohé ponížení a navíc podporuje u řady z nich odvykání k poctivé práci.Ostatní - viz můj předchozí příspěvek.

6 8
možnosti
JK

A proč muselo "lézt". Proč nemohli svobodně odejít?

10 4
možnosti
PW

P52e47t71r 97W57á78g15n23e16r

26. 2. 2013 14:37

Ale musím uznat, že komunisti v sedmdesátých letech zakázali mobilní telefony, internet i notebooky. :-)

4 4
možnosti
JZ

Bohumil Doležal vzpomíná na práci s bulharskými kopiemi západní výpočetní techniky dodnes. Většinou to dává k dobru jako osobní zkušenost, proč komunismus už nikdy.

4 3
možnosti
PW

P45e58t58r 51W10á43g65n79e62r

26. 2. 2013 14:35

Za komunistů bylo po roce 1960 lépe než je dnes.  Tolik se nekradlo, lidé měli práci, děti pěkné dětství, nikdo nežil na ulici a lidi si užívali života. Nikdo se nebál o svou budoucnost a všechno fungovalo. Zločinci a vrazi místo státních vyznamenání dostali kriminál a dnešní novodobí soudruzi co si hrajou na pravičáky zpívali Internacionálu nebo se těšili, až z nich jednou budou pionýři. Po roce 1960 nebyl nikdo odsouzen k smrti za vlastizradu. :-)

4 8
možnosti
Foto

60. léta byla skutečně asi tím nejlepším a nejsvobodnějším obdobím za komunismu, škoda, že se to v 68 nepovedlo, velká škoda dalších promarněných 20 let.... to, že se mezi 30-40 rokem svého života chováš celkem slušně ještě neznamená, že se zapomene na to, že si ve dvaceti vraždil a v 45 si mlátil a zavíral lidi pro jejich názor...

6 4
možnosti
Foto

problém s komunisty je ten, že v sobě nemají kouska slušnosti a empatie, dokážu pochopit jejich myšlenky, byť s nimi nesouzním, ale nedokážu pochopit to neustálé provokování... Oslavovat Gottwalda, Stalina a podobné kreatury je prostě zvrhlé, i kdyby udělali dobré skutky, tak za nimi je mnoho nevinných mrtvých a to žádným dobrým skutkem odčinit nelze, je to podobné jako oslavovat Hitlera - ten taky udělal jistě i dobré skutky, ale ty mrtvé a perzekuované prostě neodčiní ničím, stejně tak Gottwald a jiní jemu podobní...

18 5
možnosti
MT

To same by se dalo rict o tech dnesnich modrych komunistech, jejichz modla je zase mamon, lakota, nenazranost, kmotri a organizovana kriminalita.

5 18
možnosti
VN

Tak a co s tím? Hroby nacistických pohlavárů byly v Německu zničeny , mrtvoly spáleny a popel rozptýlen . Co kdybychom udělali totéž s hroby komunistických pohlavárů ?

11 5
možnosti
TK

Hanobení lidských ostatků je trestným činem.

Nabádání k trestnému činu je taky trestné. Doufám, že si to uvědomujete.

2 4
možnosti
PW

P34e11t65r 67W65á66g72n47e24r

26. 2. 2013 13:00

Jestli je v Česku jen dest tak statečných komunistobijců jako zdejší Houska, tak se nemám čeho bát a budu si dál v klidu užívat života. :-)

3 11
možnosti
RH

Kolego Wágnere, budete mi schopen odpovědět na mou otázku, kterou jsem položil níže, když to váš spolustraník Kuchař nedokázal? Nebo jste si přišel jen tupě přisadit?

8 5
možnosti
RH

Tak mi sakra soudruzi řekněte, když nám bylo tak dobře, proč nelezli obyčejní lidé od těch západních imperialistů přes dráty k nám, ale naopak, proč naši obyčejní lidé utíkali ze socialistického ráje k těm zlým imperialistům? Přitom soudruh doktor filozofie Filip říkal, že ti estébáčtí majoři, co teď zasedli v krajích jen bránili naši vlast z venčí, proti imperialistické agresi. Nevím ani o tom, že by na západní straně berlínské zdi stříleli imperialističtí hrdlořezové nebohé vykořisťované hladovějící dělníky, kteří chtěli odejít do socialistického ráje. Ti mrtví byli na východní straně zdi. Může mi to někdo vysvětlit?

11 8
možnosti
TK

Proč se šestnáctiletá dcera chce zpravidla místo učení scházet s feťákama na diskotéce? Protože je hloupá, tak proto. Když pak ve 40 dělá pokladní v Lídlu, tak už tu tehdejší hloupost třeba chápe, ale její to houby platný.

4 7
možnosti
TK

Kdybyste ta padesátá léta neměli, tak byste si je museli vymyslet.

Co na tom, že tato poválečná léta byla jen zlomkem období socíku.:-P

8 9
možnosti
RH

Tomíku, v padesátých letech sebrali mé rodině pozemky, budovy a dobytek v rámci rozkulačování. Tátu tak tak nezavřeli do Jáchymova. Tento náš majetek za 40 let totálně zdevastovali a nám vrátili torzo. Řezat to a řezat.

8 7
možnosti
BM

Ještě jste zapomněl výrok soudruha Straky: "Pan Pík a ta druhá (myslel Miladu Horákovou) věděli, že ta doba má nějaké zákony, které porušili. Byli provokatéři, takže bohužel..." Napadá mne není to vlastně schvalování trestního činu???

8 4
možnosti
BM

....respektive zločinu.

6 3
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál