Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PW

P32e61t17r 91W70á42g45n45e98r

26. 2. 2013 15:33

Podle těch obrázku v článku je vidět i přes nespornou snahu autora fotek, že komunistů bylo daleko více a uctili našeho bývalého prezidenta daleko srdečněji, než ti "naranžovaní" uctívači druhé strany. Možná, je to tím, že ti komunisti nevěděli že budou na blogu váženého pana autora. :-)

5 9
možnosti
SL

Jak málo vám stačí ke štěstí..že?

6 5
možnosti
Foto

dnes i dříve vás mohou okrást, dokonce i zabít na ulici, to se nijak nezměnilo. Dnes ale platí, že můžete systém a představitele systému veřejně tepat a nikdo vám neudělá šťáru po bytě a neodvede vás do Bartolomějský na vysvětlení a nezavře do kriminálu, prostě se můžete svobodně vyjadřovat. Jste-li navíc šikovní, tak máte dveře otevřené nejenom u nás, ale všude ve světě a kdykoliv se můžete sebrat a odjet a stejně svobodně se vrátit. Na ulici skončí v drtivém počtu případů lidé, kteří si za svůj osud mohou sami, tedy nikoliv systém, ale oni sami jsou strůjci svého štěstí/neštěstí. Mnoha lidem chybí všeobjímající náruč strany, která by za ně rozhodovala, rozhodovat sám totiž občas bolí, odměnou je však svoboda a možnost určovat si svoji cestu životem...

17 4
možnosti
RH

do kamene tesatR^

11 5
možnosti
Foto

Autore, máte ode mne karmu. Kdyby se takhle sešli náckové, policie by je tvrdě rozehnala, symboly zabavila a mělo by to dohru v trestním stíhání. Nechápu, proč se měří dvojím metrem.

9 7
možnosti
PD

Protože evropský soud nepovažuje komunistické symboly (hvězdu, srp a kladivo) jako apriori symboly zločinného společenského řádu. Viz nedávný rozsudek v Maďarsku.

2 5
možnosti
RH

Něco ti povím kolego Kuchaři. Pořád se tu oháníš zástupy bezdomovců a žebráků. Ti lidé nespadli z nebe a budeš se divit, ani je nevytvořil systém. Ti tu byli i za komárů. Ano, jsou to přesně ti, kterých byly i za komunistů plné nádražní putyky a kteří se ve tři po ,,práci" vraceli ožralí domů. Uměle zaměstnaní zedníci u OPBH nebo OSP. Výhybkáři ČSD a pod. Uměle zaměstnaní na výplatních listinách s podnikovými byty. Ne děkuji. Nechci je živit.

13 5
možnosti
JS

Pane Bereši,

nemá se to, ale přece to zkusím...co je extremistického na připomínání obětí nezákonného režimu???

5 3
možnosti
MB

O akom nezákonnom režime tu hovoríte? Pokiaľ viem, tak v roku 1946 v regulérnych voľbách vyhrali v ČR komunisti (na Slovensku nie) a tak sa stali najväčšou stranou v bývalom Československu. Z hľadiska zákona teda boli v čele správne. Po roku 1948 ale ich režim bol zvrátený a nedemokratický, bol ale legitímny, nie nezákonný. To, že si zákony upravili podľa toho, ako chceli vládnuť, je predsa legitímna cesta každého režimu, ktorý kde vládol. Od dávnoveku až po dnešok. Pripomínať si obete režimu môžete tak, že im vzdáte hold a budete ich uctievať pokojnou cestou. Extrémistické prejavy sú práve pripomienky obetí tam, kde je druhá extremistická skupina - a to sú podľa mňa skalní komunisti.

3 2
možnosti
PS

Proti komunistum melo smysl demonstrovat pred rokem 1989. Delat to dnes mi pripada stejna smysluplne jako jet na rekonstrukci bitvy u Slavkova demonstrovat proti Napoleonovi.

7 4
možnosti
SL

Podle mě má smysl proti komunistům demonstrovat vždy. Dokud tuhle stranu někdo nezakáže. Stejně tak, jako zakázali Vandase.

8 7
možnosti
SL
PD

Být to výročí o 2 týdny dříve, mohl se dostavit i frenštátský "unabomber" A. Blažek, předlistopadový esenbák a člen KSČ, aktuálně zesnulý masový vrah.

6 4
možnosti
RH

Ještě že naši hrdinní pohraničníci v čele s panem Sloupem a Kučerou a dalšími s nasazením vlastního života bránili naše socialistické zřízení před zástupy nezaměstnaných a bezdomovců z imperialistického západu. Ještě že náš trh bránili před šunty jako zbytečná elektronika, jižní ovoce a kapitalistická auta. Díky vám soudruzi!;-DR^[>-]

9 3
možnosti
RH

copak minusáci? Ani tohle se vám nelíbí? Čék se vám taky nezavděčí;-D

4 2
možnosti
MB

M97i70l68o95š 23B61é50m

26. 2. 2013 14:54

Těm lidem se můžeme jenom smát. Cokoliv jim připomínat nebo vysvětlovat je ztráta času a energie.

8 3
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál