Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjir rezjir

1. 8. 2012 12:18
Jinak pane autore

Ti estebáci v tom byli nevinně. Tu past jim nastražil zákon o ochraně lidodemo, protože požadoval stíhát i úmysl opustit lnelegálně republiku. A  když nad tím přemýšlite, tak jiným způsobem než provokací podobného typu nelze ten úmysl dokázat. Takže ti estebáci jednalii pod tlakem, aby naplnili požadavky zákona.

Ten zákon byl právě přijímát pod dojmem střelby někde v Chebu, nebo u Chebu, kde prostě agent chodec měl začít pálit do davu na náměstí, a pod dojme vraždy majora Schramma, kterého zastřelil další přeběhlik Choc (viz nedávný článek v právu, podle něhož už předtím Choc vraždil). když si to vezmete kolem a kolem, tak v situaci, kdy kapitán Moravec ty uprchlíky školil jako agenty chodce, a to velmi mizerně, a vysílal je zpět do republiky ozbrojené  tak akci Kámene je nutné považovat za pouhou preventivní sebeobranu, podobně jako dnes s obchodníky se zbraněmi a pašeráky drog sjednávají fingované obchody agenty FBI. Čím se tedy liší agentti FBI od StB?

5 0
možnosti
DM

makovec123

1. 8. 2012 12:20
Re: Jinak pane autore

srovnavat ty, co chtej utyct pred totalitou s paseraky zbrani a drog da hodne prace..

3 0
možnosti
S

sv.michael

1. 8. 2012 11:58
Hezký článek

komunismus, ostatně jako nacismus dokázal z lidí vskutku vytřískat jen to nejhorší. Což ostatně dokazuje i můj předřečník. Někdy si, i s ohledem na všechny strýčky-joey světa, říkám, že jsme tu bolševickou sebranku měly přeci jen utopit v krvi, bylo by lépe na světě.

4 0
možnosti

rezjir rezjir

1. 8. 2012 12:04
Re: Hezký článek

A  co takový von Braun, konstrukter raket, bez něho bychom třeba se do Vesmíru nezaletěli podívat, a Gagarin by nemohl prohlásit, že na nebi žádného Pána Boha neviděl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál