Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

buchlovann

16. 6. 2012 10:09
v každém případě vydat

Pouze nezávislý soud může posoudit vinu nebo nevinu.Nad to si myslím, že na jedné straně zcela neschopná paní Parkanová je zase na druhé straně všeho schopná a již si hledá další stranu, ve které by mohla parazitovat na našich daních.Jen si pomyslete, jací lidé jsou již 22 let ve vedení této republiky, co nás stáli na svých bohatých příjmech a kolik škod napáchali.Proto vydat , spravedlivě posoudit a pokud škodili, poslat do "převýchovného ústavu".

0 0
možnosti
RK

semelik

16. 6. 2012 10:04
Ne "přesto", ale spíš "právě proto" bych napsal

Ale o TOP nebojte, ona paní Parkanová velmi pravděpodobně touto stranou jenom prochází.

Kdoví, kde bude za pár let - pokud teda nebude na jedné ubytovně s panem doktorem Rathem.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

16. 6. 2012 10:28
Re: Ne

Tak nějak! R^ Ono totiž tu "politickou odpovědnost", jíž se všichni potrefení tak ohánějí jako všelékem, nelze realizovat jinak, než že se dotyčná strana stane nevolitelnou.

0 0
možnosti
JR

maxikocour

16. 6. 2012 9:59
vydat

Pronic za nic by generálové tento obchod odmítali.Kdo jiný by měl posoudit potřebu než oni od fochu a né kdejaký nýmand ,který vidí jenom kšeft.Kdo tlačil na ganeráli ,aby se obchod uskutečnil?Už jenom pro toto zjištění by měla být tato dáma vydána !!!Myslím ,že spolek Háva ,Kalousek má pěkný bobky!!!!.

1 0
možnosti
RH

Kruton

16. 6. 2012 9:52
presne

Vydat! Pravda má dostat šanci. O to by měli usilovat vsichni bez ohledu na stranické preference.

1 0
možnosti
PH

modrénebe

16. 6. 2012 9:49
Vážení,

víte, že senát před lety přijal zákon o zrušení imunity? Zůstala pouze imunita na proslovy a hlasování. Sněmovna to ovšem hodila pod stůl. Jak by bylo vše jednoduché si dokážete představit a dohady co a jak by vůbec nebyly. Je nutno dodat, že starý návrh zákona senát oprášil a prošel do dalšího čtení. Tak jsem zvědavý kdo to opět zazdí.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

16. 6. 2012 9:38
Zpěvačka začne zpívat a Kalosek má z toho bobky

Autor ač volič TOP 09 (nemohu pochopit jak může někdo volit TOP 09 s Kalouskem) navrhuje vydat Parkanovou spravedlnosti. Ano, to je správné rozthodnutí, jenže Kalousek se obává, že Parkanová začne zpívat, ale tentokrát to bude chtít slyšet hodně lidí a institucí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál