Julius Streicher by byl na ABB hrdý

Julius Streicher vydával v Německu týdeník Der Stürmer, proslulý antisemitismem, vyhroceným dokonce až za hranice snesitelnosti špiček tehdejšího nacistického Německa. Mottem týdeníku byl výkřik „Die Juden sind unser Unglück!„. Historii Streicherova díla přeskočím, najde si ji snadno každý na internetu. Od začátku, přes vybrané citace až po hořký konec samotného vydavatele.

Samotný Julius Streicher je mrtev, ale jeho duch zřejmě žije dál. Proroků, varujících před nebezpečím nadvlády krvelačných Židů se najde v každé společnosti dostatek. I my máme svého Julia Streichera, novináře, proroka a židobijce Adama B Bartoše.

Zajímavým počinem z hlavy ABB je portál http://cechycechum.wordpress.com kde se nachází nejen seznam českých Židů, ale můžeme si  odcitovat něco opravdu vypečených ukázek, které zmíněný portál pasují na znovuobnovený Der Stürmer.

Napínavým čtením je povídka Žid Josefa Velenovského, kterou ABB laskavému čtenáři nezištně předkládá ke čtení v naskenované podobě.

„Čím větší v zemi nemravnost a zkáza kultury, tím větší jest tam moc židů“

U Josefa Velenovského (Velenovský o tom, jak čelit židovské nadvládě) ještě zustaňme. Pro ABB je zřejmě jakousi můzou, vzorem, oblíbeným myslitelem, kterého rád cituje.

“Proti židovskému nadvládí může se čeliti toliko sražením se národa v jeden sebevědomý, bratrský a hrdý šik, do něhož nesmí vkročiti nova židovská. Veškerá hesla o socialismu, lžidemokracii, rovnosti, pokroku, modernosti v první době sražení se národa musí být nejpřísněji trestány. Nechť jest národ demokratickým na základě křesťanské lásky k bližnímu a nikoliv na základě žida Marxe a syfilitického asiata Lenina.”

Hodnocení filmu Ve stínu by jistě našlo své místo i v kulturní rubrice Der Stürmer. A nejen tam, Jistě i Rudé právo padesátých let by autora jeho kvalit uvítalo ve svých řadách.

„Sdělení filmu pak nelze nazvat jinak než manipulací s historií. Je přece historicky prokázáno, že politické procesy se sionisty v 50. letech byly – ač částečně zinscenované – navýsost spravedlivé. Nešlo vůbec o projev antisemitismu, ale o potrestání těch, kteří nadřadili službu pro Izrael (často i pro své osobní obohacení) práci pro vlast.“

ABB obětoval své zásady a začal pro šíření své nenávisti používat i veskrze židovský vynález Facebook.

Sám sebe Adam B Bartoš považuje za národovce, vlastence, konzervativce. Rád bych ho touto cestou opravil. Není ani jedno. Adam B Bartoš je obyčejné antisemitské prase. K vlastenci a konzervativci má daleko asi jako sachrdort k tlačence.

Dušan M Makovský, po prarodičích certifikovaný árijec, heterosexuál, nezednář, havlovec, lehce šmrncnutý klausovcem.

Autor: Dusan Makovsky | pondělí 27.1.2014 17:02 | karma článku: 17,04 | přečteno: 1316x
  • Další články autora

Dusan Makovsky

Marta Semelová v Hydeparku

14.2.2014 v 8:01 | Karma: 35,75

Dusan Makovsky

Od pendreku k Ústavě

12.1.2014 v 8:22 | Karma: 33,75

Dusan Makovsky

Potřebujeme lustrační zákon

4.12.2013 v 7:25 | Karma: 21,18

Dusan Makovsky

Milošu, kde jsi?

2.6.2013 v 21:48 | Karma: 30,22

Dusan Makovsky

Jak jsem se nestal neonacistou

27.3.2013 v 10:27 | Karma: 39,80
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál