Kdo je lidská zrůda Lance Dukematcher?

(29.10.2012 13:23 - několik drobných update) Vtípek neznámého autora s údajným výrokem asistenta Petelíka nachytal v nedbalkách prakticky všechna media a množství jejich čtenářů. Na druhou stranu, díky onomu vtípku vyplul na povrch pseudonym Lance Dukematcher, který je původním autorem výroku, přisuzovanému Petelíkovi.

Porovnání profilové fotografie Lance Dukematchera s fotografií Dalibora Špidly

Zadáte-li si do Google toto jméno, nebo navštívíte-li jeho facebookový profil (29.10.2012 10:04 - Profil identity Lance Dukematcher jeho majitel zrušil. Koho by zajímal obsah, rád poskytnu zálohy jeho projevů), vyskočí na vás až neskutečná hromada brutálních a nenávistných výroků. Jeden z příkladů najdete zde: http://sport.topfine.cz/entry/1344378689-proc-skoncil-proces-privatizace-katastrofou„škoda, že není více pravicových mrtvol. Vcelku člověka zabolí u srdce, že nemohl pomoci táhnout za provaz, na kterém visela Horáková.“
Smrt pravicových kurev, zapřičiněná všelidovým lynčem je zcela ospravedlnitelná a pochopitelná. Jak říká Engels ‘I násilí lze užít ke správným účelům’. Čím vice ohořelých mrtvol pravičáků a jejich rodin, včetně parchantů bude ležet v masových hrobech, tím vyšší míra satisfakce za 23 let likvidace obyvatel republiky“
masové hroby plné pravicových mrtvol, to jest záruka prosperity. Z popela uplácaná busta Vasila Bilaka, necht je predzvestí nové doby. Mozná je cas na nejaký bonusový program. Za mrtvého pravicáka treba úlevy na daních pro fYzické osoby“
„bojis se? to je dobre.. odstehuj se ty, protoze brzy mozna poznas jake to je viset na lucerne...“
"Zabíjejme pravicovou pakáž. Střílejme, věšme, uživejme jakéhokoliv dostupného násilí proti pravičákům, i kdyby mělo být jakkoliv brutální. Škrťme je, rozbíjejme jim lebky kamením, rozšlapávejme jejich hrudní koše, zapalujme je zaživa. Neberme žádný zřetel na jejich životy a čím více křiku bolesti z úst pravicové špíny zazní, tím lépe se nám bude žít. Vyzývám občany k fyzické likvidaci - tedy k úkladným vraždám a zabíjení - pravicově orientované špíny, vlastníků firem, spekulantům a jiným. Proti-pravicový odpor je nezbytný k nápravě. Pouze zaživa upálené pravičáky je možno považovat za neutralizované a neškodné. Znárodňujme a zabíjejme pravičáky, jejich rodiny četně parchantů. Pouze smrtelné a bolestné výkřiky mučené pravicové špíny jsou možnost..."
V podobném duchu by se dalo pokračovat dál a dál. Kdo je ona zrůda, která tak často volá po věšení pravičáků, po upalování jejich žen a parchantů?
Pod pseudonymem Lance Dukematcher, který by údajně měl být i autorem onoho vtípku, se s největší pravděpodobností skrývá Dalibor Špidla z Prostějova, člen SMKČ (Sdružení mladých komunistů).
Spojení Dalibora Špidly s oním pseudonymem mám písemně potvrzené přímo z úzkého okruhu jeho „spolubojovníků“. Dalibor Špidla je blízkým spolustraníkem Martina Peče, který má mezi facebookovými přáteli právě onoho Lance Dukematchera. Na profilu Lance Dukematchera se v posledních několika měsících vystřídaly dvě profilové fotky a na obou je právě obličej Dalibora Špidly. Společnou fotografii s Martinem Pečem lze nalézt na této stránce http://www.itydenik.cz/obsah/smkc-proti-tzv-prohlaseni-osobnosti-k-cirkevnim-restitucim. Verbální i písemný projev se sklonem k nenávisti Dalibora Špidly (pro představu jeden z výroků podepsaný přímo Daliborem Špidlou: "K mé radosti tato skutečnost nebyla žádná fáma – Havel opravdu zemřel. Nadšením jsem nechal oběd obědem a vytáhl láhev rumu...) vykazuje stejné rysy jako projev Lance Dukematchera.
(29.10.2012 15:43 - přidáno:

Profil Lance Dukematchera z facebooku zmizel, během dopoledne zmizely i články psané Daliborem Špidlou ze stránek východočeských SMKC, u kterých byla jako fotografie autora stejná fotografie, jako na profilu Lance Dukematchera. Nicméně, cache google tyto stránky stále zobrazuje.
příklad:
odkaz na původní článek http://smkc-vychodnicechy.webnode.cz/news/zrudnost-pravicove-spiny/odkaz na cache google: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:bZhuatI-MoEJ:smkc-vychodnicechy.webnode.cz/news/zrudnost-pravicove-spiny/+&cd=8&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&client=operaDalibor Špidla psal své nenávistné komentáře a výzvy k násilí i pod vlastním jménem. Nechám na uvážení každého, nakolik je tento jeho text podobný výše vypsaným citacím:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AnwIGTZXn4_MJ%3Awww.stredoceskenovinky.cz%2Fnazory.php%3Fstyle%3Dxuuaguidv%26xid%3Da70600f2-e2bc-11e1-8f1d-003048df98d0+&cd=28&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&client=opera 

)
Podle mého zdroje, který je s Daliborem Špidlou v častém kontaktu, jde o člověka se sklonem k opravdu nebezpečnému extremismu, o zaslepeného fanatika, který je i na poměry členů SMKČ příliš radikální.
Soudím, že důkazů o propojení Dalibora Špidly s profilem Lance Dukematcher je dostatečné množství, a tak s odkazem na níže vypsané paragrafy podávám na Dalibora Špidlu trestní oznámení (bylo podáno dnes, 29.10.2012).
§ 400 Genocidium
(1) Kdo v úmyslu zničit úplně nebo částečně některou rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou podobnou skupinu lidí

a) uvede příslušníky takové skupiny do takových životních podmínek, které mají přivodit jejich úplné nebo částečné fyzické zničení,

b) provede opatření směřující k tomu, aby se v takové skupině bránilo rození dětí,

c) násilně převádí děti z jedné takové skupiny do druhé, nebo

d) způsobí příslušníkovi takové skupiny těžkou újmu na zdraví nebo smrt,

bude potrestán odnětím svobody na dvanáct až dvacet let nebo výjimečným trestem.

(2) Stejně bude potrestán, kdo k činu uvedeném v odstavci 1 veřejně podněcuje.
(3) Příprava je trestná.

§ 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo

d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná.

§ 404 Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Za občanské sdružení ProtiAlt (www.protialt.cz) Dušan Makovský

PS: Dovolím si drobný dodatek pro ty, kteří mě obviňují z udavačství. Všechno má své meze, svá pravidla a má je i politický dialog a dokonce i civilizovaný politický boj. Výroky o upalování harantů pravicových kriplů jsou už za tou hranicí. Stejně jako výkřiky o židech či cikánech v plynu. A nemyslím si, že správná cesta je sedět s rukama v klíně a podobné výkřiky ignorovat, či se nad nimi jen pobaveně pousmát. 

Autor: Dusan Makovsky | neděle 28.10.2012 20:30 | karma článku: 37,86 | přečteno: 6456x