Diskuse

Julius Streicher by byl na ABB hrdý

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Mimochodem Streicherovy karikatury jsou nadčasové  a pořád mají co říct. Kdyby nebyly pravdivé, těžko by byl jejich vydavatel za ně po zinscenované frašce zvané "Norimberský proces" zavražděn. Jeho slova vyzněla zcela jasně: „Tento proces je triumfem světového židovstva.“.

0 4
možnosti
PS

Čím ďalej tím lepší koleba ;-D

1 1
možnosti
JS

Je sice pravda, že některé výroky Adama Bartoše jsou trochu přehnané, to ale neznamená, že by jej měl autor takto urážet. Právě naopak. Osobně jsem byl před pár dny svědkem jednoho Bartošova projevu a nutno říct, že to má v hlavě srovnané jako málokdo.

1 3
možnosti
Foto

Autor blogu uráží všechna prasata.!!

6 2
možnosti
MK

Panu Bartošovi fandím, každému se nepodaří prozřít v tak mladém věku. Většina je zaslepená až do smrti.

1 7
možnosti

Pan Bartoš to trochu přehání. Méně by bylo více.

Ale pane autore, zdroje dnešního českého antisemitismu bych si dovolil přece jenom hledat poněkud jinde než naznačujete. Například v díle katolického kněze Rudolfa Vrby a celkovém postoji tehdejší katolické církve, která viděla samu sebe jako ochránce prostého lidu před nájezdy židovského kapitálu.

A co se týče té recenze filmu Ve stínu, lze jednoduše prokázat, že na základě dobových svědectví a dokumentů, citovaných v současné seriózní historické literatuře, že přinejmenším ta tvrzení v té recenzi je velmi těžko vyvracet. Připomínám známý výrok československého velvyslance v USA v r. 1954, kdy na otázku jihoameričanů, proč jim Ćeskoslovensko nechce prodat zbraně, když dodávalo Izraeli, odpoví: Však také byl za to Slánský odsouzen.

0 1
možnosti