Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Správně. Současná KSČM může za justiční vraždy v 50.letech. Není to vhodný koaliční partner. Tím vhodným partnerem, zvláště pro pana Haška jsou pravicoví zloději z ODS, TOP 09 a Lidovci. Nejlepší je opoziční smlouva číslo dvě a Zeman je fakt levicový prezident, kterého před volbami podporoval Václav Klaus, kdysi kádrová rezerva KSČ, pravičák Šťastný, Kerndl, a hlavně Filip Renč, který poprvé veřejně použil zkratku KSČSSD v populární kampani z roku 1998 Vzhůru po modré, doufám, že jste mu za použití jeho zkratky zaplatili licenční poplatky. Je zajímavé, že Bohumínské usnesení prý zakazuje jakoukoliv spolupráci s extremistickými stranami jako KSČM. Jenže v je době už existovaly na řadě radnic koalice ČSSD a KSČM. Asi to delegáti sjezdu tenkrát přehlédli. Chápu, že ODS a další pravicové strany, ve kterých sedí bývalí členové KSČ. kádrové rezervy strany jako Klaus, Topolánek a Nečas, členové stran národní fronty jako lidovec Kalousek vám nevadí. Ti se komunismu zřekli a stát rozkládají tak nějak demokraticky. Bravo. Ti zabití sociální demokraté z 50.let se při vaší demonstraci obraceli v hrobě!

0 0
možnosti

No ale to od těch socanů vůbec není hezké, že vás nepřivítali chlebem a solí, kyticemi, nenatáhli červený koberec a neuspořádali pro vaši skupinu pořádný raut! Ošklivci jedni, tohle by se nemělo v demokracii stávat, opravdu.:-)

5 2
možnosti
Foto

Vždycky jsem si myslel že by měl být happening vtipný a nikoli trapný. Tohle nazývat happeningem může jen nezdolný optimista Rv

5 4
možnosti

No vidíte. A já si zase myslel, že v diskuzi budou vystupovat lidé pod pravými jmény.   Pokládat "Miroslava Macka" za skutečného člověka může jen nezdolný optimista.

4 4
možnosti
Foto

ČSSD se jen usvědčila z toho, že komunistické manýry jsou jí vlastní. Ergo ČSSD je komunistickou stranou s´jen koumavě skrývanou matérií.

8 8
možnosti

Ve vztahu k tomu, co předvádí dnešní vláda, se každý český občan naprosto objektivně musí stát komunistou.

7 11
možnosti

Státní dluhy (a to nejen ty naše) nehohou růst donekonečna. Jednou to musí skončit jako každá pyramidová hra. Tento konec bude provázen státním krachem (opět nejen u nás) a je dost pravděpodobné, že k němu dojde v příštím volebním období. Bude s ním tedy spojována příští vláda a mě docela těší, že to bude právě ČSSD a KSČM.

6 6
možnosti
Foto

Trochu zvláštní: jen co se jim veřejně připomenou komunisté, jsou všichni jak osypaní. Ale když to není zrovna vidět, tanec s nimi většině nevadí. V Parlamentu, v Senátu, všichni kolegové.

8 4
možnosti

P89e18t38r 33K39o78l47á81ř

23. 5. 2013 16:20

A preference socanů a komunistů stoupají nahoru.;-D

4 0
možnosti
Foto

Že by zářivé vítězství jako za pana Paroubka.:-)

6 3
možnosti

A co jiného se má dělat než s komunisty vládnout?

Je to jediná cesta k tomu, aby nezískali jednoho krásného dne nadpoloviční většinu nabalováním stále nespokonějších voličů.

5 8
možnosti

Zajímavá myšlenka, doktore. Míníte to tak, že vládním angažmá s ČSSD budou komančové nutně zataženi do nějakých sviňáren a tím pádem jim bude klesat počet voličů?

4 2
možnosti

hm, vy teda blbnete, kluci.

3 1
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál