Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Všechno to vede k velkýmu rudymu prusvihu. Tolerance k bolsevikum se nám vymsti. U ultrapravicaku MV zjišťuje, co znamená číslo nebo symbol na tričku a neřeší vzývání vrahu Lenina, Stalina nebo Castra. To je ovšem dlouhodobý trend.

9 2
možnosti
DM

chce to prudit, prudit, prudit a nenechat se odradit tim, ze ve vetsine pripadu to bude odmitnuty, zruseny, odlozeny, nereseny a ze prakticky celou dobu bude clovek pro vetsinu apatickyho naroda za idiota

5 3
možnosti
Foto

Očekával bych že každý demokrat či pseudodemokrat bude respektovat odlišné názory, neboť si musí být vědom, že nikdo nemá patent na rozum. Od příslušníků tzv. ProtiAltu se to však čekat nedá, jsou známí spíše šmírováním na cizích demonstracích a udáváním Rv

3 10
možnosti
Foto

Šíření komunistické ideologie, stejně jako nacismu, je zákonem označeno za zločinné. Paragrafy máte v článku. Zřejmě neznáte zákony vlastní země, což je symptomatické.

12 2
možnosti
Foto

Nedovedu pochopit jak je možné, že to legálně vychází. Přitom Mein Kampfu se tak strašně báli, že potrestali vydavatele. 

Jediné vysvětlení, které mě napadá je to, že listopadový převrat byl jen kamufláží pro záměnu jedněch oligarchů za druhé. A na ministerstvech sedí stejné soudružky, co tam seděly dříve, ve školství je řada týchž soudružek, na úřadech sedí stejné soudružky, v "demokratických" stranách jsou tytéž soudružky. O soudruzích platí samozřejmě totéž.

9 2
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál