Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Vážený pán Makovský- máte moje plné sympatie[>-] som nekompromisná antikomunistka ;-€ a som a to patrične hrdá!!!!! Pekne Vás zdravím a obdivujem odvahu byť vobec v kontakte s takými primitívnymi volgárnymi ľuďmi. Nie je totiž nič príjemné, keď Vám niekto miesto rozumných argumentov (je pravda, že v otázke komunizmu neexistuje žiadny rozumný argument pre obhajobu ich zvrátenej a zlej ideológie) sprote nadáva.

19 5
možnosti
Foto

Existují rozumný důvod pro obhajobu té ideologie: existence kapitalismu.

5 11
možnosti
JB

J65i49ř14í 30B15o45b49e38k

2. 5. 2013 15:42

Pane Makovský velký respekt, obdivuji že se odhodláte vydat mezi podobná individua. Když vidím ty jejich výroky, jde na mě děs. Že někdo i po 65 letech věří, že byla Horáková špionka a rozvracečka, mluví za vše8-o

Přeji hodně štěstí a další příznivce pro příští ročníkyR^

30 3
možnosti
Foto

Autore, mám dojem že napřesrok vás bude zase víc. Bravo! Rozebírat kdo podporuje komunismus z blbosti, z hecu, z radosti rozkazovat nebo brát co mu nepatří může být zajímavé, ale pro zdravou společnost neproduktivní. Na starém Západě, kde bylo k právu a autoritám moc daleko, platívalo "You ride with outlaws, you hang with outlaws." Tedy "Jezdíš s banditama, visíš s banditama." Díky tomu nebyl o profesi bandity moc velký zájem. Že se komunisté za jejich přesvědčení nevěší beru, že se nemají zostuzovat a prstem poukazovat ne.

10 5
možnosti
JK

Blahoslaveni budiž ORI. ;-D

3 2
možnosti
SL

Pane kolego, děkuji a karmuji. Byla jsem se na tuhle seanci podívat asi před sedmi lety...a bylo to úplně stejné, jak popisujete vy...agrese, hulvátství, primitivismus...ale buďme optimisté...oni vymřou...jednou jo

23 3
možnosti
MT

Já tedy nevím, ale u nás ve volný a hezký jarní den třináctiletí kluci honili mičudu po hřišti. Stačí, že jsou špinavou politikou masírováni médii, ještě je vodit do blízkosti ať jednech či druhých....8-o

3 19
možnosti
JK

Míro, já bych vzala dceru taky, ale je plnoletá a chodí sama. Protože media nikdy nenahradí osobní zkušenost.

0 0
možnosti
Foto

J85a76k22u69b 30R71o12t34h

2. 5. 2013 12:41

Karma, Dušane, a díky. R^ Kolega bloger Polák psal, že tam jako komunista samozřejmě jde též. Asi se vám radši vyhnul. ;-D  Uvidíme, jestli zážitek nějak zpracuje z toho správného pohledu.

14 4
možnosti
PM

Ti co se měli dobře za starých rudých chválí je.Ti co se mají dobře dnes chválí dnešní pseudokapitalisty.Howgh.

5 16
možnosti
LS

Tak treba Reznik se ma dnes lepe nez za bolsevika, ale obhajovat ho bude stale. Divne, ze?

5 0
možnosti
JK

Komunisté vždy do televize pošlou diplomata Dolejše, který dokáže hodiny mluvit, aniž by cokoliv řekl, takže i kamery začnou zívat. Semelová a ostatní se projevují jen na takovýchto soukromých dýcháncích, aby lidé neviděli, že se celá ta partička od ničeho nikdy nedistancovala.

Tenhle přístup k informování lidí formou reportáže z místa dýchánku se mi líbí. Byl jsem sice na tu akci také přihlášen, ale jsem nachcípanej, tak snad napřesrok.

Nelíbí se mi však snaha ProtiAltu zakazovat komunistům mluvit, existovat a scházet se. Zákazy nic neřeší.

25 4
možnosti
JH

Staří lidé, mnohdy nemocní se sešli a popovídali si o svém mládí. Těmto lidem by měli patřit naše díky za obnovu poválečné republiky. A ne tahat svého 13- letého pubertáka na pochybnou demonstraci, aby se jim tam vysmíval a pokřikoval, ale třeba ve stáří taky sklidíte plody své výchovyRv

8 35
možnosti
Foto

Pokud tu v mém stáří budou zas komunisti, budu sklízet v zahraničí.

8 3
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál