Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela síla. Neuvěřitelné, jaká hovada se rodí pod sluncem...

Je dobře, že jste sebou vzal syna.

22 7
možnosti
OM

to je zmatek nejdřív nás ti hodní komančové drželi pěkně doma v české kotlině aby se nám nic nestalo na tom ošklivým kapitalistickým západě a teď ty hodné nebo teď vlastně ty zlé komanče vyhánějí do KLDR. návštveník z vesmíru by v tom měl asi pěknej guláš.

tahat dítě na demonstrace bych měl teda docela strach, sice je chvályhodná autorova snaha o výchovu svého syna ale ještě by to chtělo ho poučit o dalších totalitních režimech jako třeba fašismus nebo katolická církev a jejich zvěrstva ve středověku. o tom dnes spousta lidí neví nebo nechce vědět

6 13
možnosti
Foto

Ze strany katolické církve v posledních stoletích totalita už ani nehrozí. Varovat před středověkým katolicismem je stejně hloupé jako varovat před rozšlápnutím mamutem.

Fašismus neexistoval ve středověku, jak výše píše jakýsi popletený jedinec, ten existoval až na sklonku minulého tisíciletí. A byl spíš autoritářský než totalitní. Někteří jedinci si ale z nevzdělanosti pletou fašismus s ultralevicovým nacismem, který totalitní byl, ale tohle nacionalistické dvojče komunismu přestalo ohrožovat společnost před víc než půl stoletím.

Komunistické totalitní systémy ale ve světě pořád ještě existují, zločinná komunistická ideologie má své stoupence i v současném Česku. Proto je logické stavět se proti komunismu, protože tato hrozba je bohužel pořád ještě aktuální.

20 7
možnosti
JK

J24a90n 38K42o88ř50á63n

3. 5. 2013 13:00

Karma.

Šel bych příště taky, je nějakej web kde se dozvím kdy a co ?

7 6
možnosti
DM

Nejlepší by asi bylo si na Facebooku najít stránky občanského sdružení ProtiAlt (neplést s ProAltem.o)

4 4
možnosti
MK

Díky - za akci i za článek. Z těch print screenů pod fotkama je člověku opravdu smutno. Kde se tolik svinstva v člověku vezme?

13 5
možnosti
Foto

To uz jsem napsala na diskuzi po vitezstvi pana Zemana. Komunisti uz vylezaji z der, kde byli zalezli a chystaji se na prevzeti moci. A bude hur!

15 6
možnosti
OM

komunisti tu jsou pořád jen změnili loga a názvy stran. ono to totiž není o straně a ideologii ale je to o lidech kteří pouze využívají režim a stádo ovcí v něm žijící. takoví hiltlerové, stalinové, gotvaldové, kalouskové nebo barrosové jsou tu pořád a vládnou tomu stádu tak jak jim to stádo dovolí

6 7
možnosti
LZ

Pěkná akcička (myslím ta autorova). Účastníci každopádně musejí mít dobré žaludky, protože taková koncentrace hnusu je pořádně silná káva.. Takže R^

15 5
možnosti
Foto

Jak můžeme mít zákon protiprávnosti komunistického režimu a zároveň komunistickou stranu v parlamentu? Takový kocourkov není ani v okolních postkomunistických státech.

14 4
možnosti
VN

Poděkujte všem "demokratickým" politikům po roce 1989 , že KSČM ještě existuje

6 3
možnosti
PB

P60e51t38r 81B24u34r71d58a

3. 5. 2013 9:23

Souhlasím s mnoha příspěvky, článek je zaujatý, jednostranný a fanatický. Ale spoléjat na to, že když komunisty budeme ignorovat, tak zahynou, se už v historii nevyplatilo.

Co se týká skupiny kolem bratrů Mašínů, i přes nově uveřejnované články si (alespoň moji) úctu nezaslouží.

Jeden částečný souhlas se soudruhy bych ale měl: současná vláda není o moc menší "škodná" než vláda komunistů - ale to bude tím, že využívá výhod, které jim komunisti připravili. Protože nás, tzv. Husákovi děti, učili ve škole, jak by nás kapitalisti odřeli z kůže, a pánové nahoře se činí. (Byl jsem opakovaně pracovně v západní Evropě, až budeme mít jejich kapitalismus, bude lépe)

12 6
možnosti
Foto

A proč nemáme stejnou úroveň demokracie jako v západní Evropě? Protože tu 40 let řádil komunizmus. 40 let = dvě generace. Jestli se z toho během dvou generací vyhrabeme, můžeme být rádi.

14 5
možnosti
Foto

Jak už tu bylo napsáno, Váš článek je velmi jednostranný a hraničí skutečně s fanatismem. Ale je to tak naprosto správně, protože reaguje na akci, která se nese ve zcela stejném duchu! A co se týká Vašeho syna, kterého jste na tuto akci vzal, jsem si jistá, že to pro něj bude opravdu přínosem. Ono slyšet o takovýchto lidech od rodičů, přátel a známých může dát informacím punc neobjektivity. Slyšet o nich ve škole může být nedostatečné. Ale vidět je na vlastní oči a slyšet je na vlastní uši je k nezaplacení! Kéž by to lidem otevřelo oči... Karma R^

28 6
možnosti
HK

Bohuzel,lide jsou nepoucitelni.

2 0
možnosti
PK

karma ,snad to otevře oči pár  sockomančůmR^

10 4
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál