Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Policie musí vyšetřit každé udání. Jak jste se zde dříve chlubil, často udáváte své spoluobčany většinou ze zcela malicherných ideologických příčin a nyní vidíte, jaké to je, když někdo udá Vás. Musíte mlžit a vymlouvat se. Přitom zde stále horujete pro nízké daně a minimální stát. Jak může být stát minimální, když policie furt vyšetřuje nějaká udání Vás a Vašich partajníků ? Zanechte těch hloupých pokusů a uvědomte si, že kriminalizace lidí za jejich politické názory je darebáctví, kterého byste se měl jako údajný demokrat vyvarovat !

4 27
možnosti
BM

Když někdo vyznává zločinné názory-viz Grebeníček či Semelová, tak se na to musí poukázat. To není žádné darebáctví.....

Ten řetízák Vám skutečně nedělá dobře.....

22 4
možnosti
Foto

P84e79t70r 56H33a76h78n

27. 3. 2013 12:02

Děkuju za Vaši aktivitu a pochopitelně karma jako dům. Nesmíme to nechat být...ještě je šance.

16 5
možnosti
Foto

mně víc než nějací žvanílci vadí rodící se kult osobnosti Miloše Zemana, odboráři a stávkující doktoři, poslanci a senátoři, lidé z firem využívajících a poskytujících dotace, majitelé fotovoltaických elektráren, kmotři a velrybáři z ODS, lobbisti, prostě všichni, kteří nestydatě a drze zneužívají právní stát, svobodu, demokracii a děravé zákony ČR.

2 8
možnosti
HM

jsou to všechno komunisti a to je jádro  problému..

3 6
možnosti
Foto

Dušane a čemu se divíte v levicové Evropě a státě kde lidem vygumovalo hlavy 40 let komunismu.

10 5
možnosti
DM

D58a68v11i92d 77M59i41k80e67l

27. 3. 2013 11:32

tak co si davas tak debilni stranku?

5 9
možnosti
DM

bo me to asi bavi, ne? ;-D

6 6
možnosti
JR

J16a96n 62R73á47ž

27. 3. 2013 11:23

Dali jsme se do kupy parta, a chceme dokumentovat srazy komunistů se stejnou sveřepostí s jakou dokumentuje BIS srazy nácků. A jak podá někdo od BIS nebo Policie návrh  na stíhání za propagování nacizmu a používání jeho symbolů,tak na stejném zastupitelství podáme návrh na stíhání za schvalování komunismu a používání jeho symbolů. A budeme zveřejňovat reakce policie,zastupitelstva a soudů na tato oznámení.

 Nesmíme se pořád smiřovat s rozdílným posuzováním protiprávního jednání propagátorů obou těchto zrůdných ideologií nebo budeme svědky jak  v ulicích řádí bojůvky jak komunistické tak nacistické.

P.S. Za bezprecedentní selhání bezpečnostních orgánů a justice považuji,že mohou legálně existovat obě webovky. I http://www.komsomol.cz i http://www.hitlerjugend.cz. . U nás neplatí První dodatek Ústavy USA a tak už byl přijat zákon omezující svobodu slova i tisku při propagaci všech ideologií směřujících k potlačení demokracie. A při uplatnění tohoto zákona nesmíme, zejména koordinovaným tlakem na orgány státu, připustit jiný přístup při  trestním posuzování propagace komunismu a nacismu!

12 4
možnosti
DM

to se budeme dost mozna potkavat. z podobnejch duvodu oblejzam jejich akce uz delsi dobu.

6 5
možnosti
MB

M34i54l48o15š 11B95é41m

27. 3. 2013 10:54

Spousta lidí totiž žije ve fatálním omylu, že komunismus je vlastně docela dobrej nápad, akorát špatně provedenej. Dokud lidé nepochopí (a já jsem v tomhle pesimista), že samotná ideologie komunismus je minimálně stejně zrůdná a zločinná, jako ideologie nacismu, nic se nezmění.

15 4
možnosti
JR

J52a71n 47R28á40ž

27. 3. 2013 11:34

Cituji kamaráda žijícího 45 let v USA: "Opětovné zvolení Obamy prezidentem mne připravilo o poslední iluze o možnosti sebetreflexe občanské společnosti, která tak  nastoupila demokratickou cestu ke sebezničení"

Mne totéž napadlo při vítězství komunistů v mnoha krajích a stále se zvyšujících preferencí KSČM  pro volby parlamentní.

12 3
možnosti
RH

Máte sice pravdu, ale to je všeobecně známá věc, média levý extrém milují a pravý zatracují a orgány činné v trestním řízení propagandě podlehly. Policajti asi nemají co na práci, vlastnictví jakékoli domény nemůže naplňovat znak propagace.. :-/

9 3
možnosti
PD

Policajti mají hafo práce, jene si nemohou dovolit ignorovat TO. Tj. mezi jejich povinnosti patří prošetřit každé TO. Doufám, že jim samotným došlo, že zase posloužili někomu jako klacek v osobním sporu. Jak autor, tak ten policajt u výslechu se museli hrozně nudit.

1 0
možnosti
DS

No, osobně jsem sice komunista, ale tohle (http://www.hitlerjugend.cz/spidla.jpg) může napsat jen debil.

Zase na druhou stranu by podle Vás mělo být trestné radovat se z něčí smrti. To mi taky nepřijde normální.

5 11
možnosti
Foto

Mně zase nepřijde normální, že někdo může být dnes komunista.

15 3
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál