Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono na něj dojde, pak se uvidí, jaký je to ubožák.

2 0
možnosti

Slušnej magor. Vám patří karma a upřímné přání pevných nervůR^

8 1
možnosti
Foto

Podívejte se, kolik je v diskusi lidí zastávajících se i člověka, který je schopen takovýchto sprostých výhrůžek. Přitom nám tvrdí, že dnes už jsou jiní.

14 5
možnosti
Foto

Lepší zítřky vždy budovali nevzdělaní a mrzcí lidé. A vždycky to dopadlo tak, že si je udělali jen pro sebe na úkor ostatních. Nikdy to nebylo jinak a nikdy to jinak nebude ani v budoucnu.

11 4
možnosti
Foto

M25i75l18a56n 44K73a26s57l

3. 3. 2013 16:50

je to ubožák, který musel mít vážné problémy už ve škole (viz jeho pravopis), v hlavě samé zabíjení - inu typický komunista

14 4
možnosti
Foto

Ten komunista je další frustrát, který může způsobit podobnou tragédii, jaká se odehrála ve Frenštátu. Měl by být od společnosti izolován. Takovýchto individuí je v KSČM a mezi jejími příznivci mnoho.

13 5
možnosti

a už je to tady -  izolace - ano správně my vám vlastní myšlení vyženeme z hlavy, my dobře víme co si máte myslet a co ne .  milý Danieli, napsal jsi to přesně ve stylu 50. let.

6 5
možnosti

To mě dost rozhodila a nebyla to moje pošta. Ten člověk je zralý na léčbu. Vybočuje z normálu tak daleko, že by jen poklepání si na čelo rozhodně nestačilo.

11 4
možnosti

Musel bych mít šťastné období a dlouhodobě výbornou náladu .... abych se dobrovolně zabýval podobnou konverzací.

5 1
možnosti

Já to vidím takto:

Nejdříve chodíš narušovat pietní akt komunistů, když se nenechali vyprovokovat, tak o nich napíšeš zkreslené špinavosti. Pak si začneš dopisovat, kdoví s kým a nakonec ho udáš policii a o tom všem napíšeš další článek a očekáváš soucítění a velkou karmu.

:-)

10 15
možnosti

Tak mu tu karmu dáme, když tak po ní touží. Víte, co to musela být za práce sepsat ty emaily.

6 10
možnosti
Foto

Udávání názorových protivníků na policii je pro příslušníky ProtiAlt typické. Jak se zdá, tak tzv. demokraté si bez policejního státu nedokáží skutečnou demokracii vůbec představit Rv

8 17
možnosti

Macku, to není názorový protivník, to je duševní mrzák - vzhledem k obsahu a stylu jeho korespondence. Ten ani tak nepotřebuje kriminál, jako psychiatrickou léčbu.

14 3
možnosti

Gratuluji autorovi k propagaci hnutí, které nevímjak pojmejnovat,ale o komunismus se nejedná.

Pokud nacismus je pokrevným bratrem komunismu, tak by přece komunista nemohl nikdy nadávat někomu do nacistů, že ano. To už by spíše měli jeho příznivci nadávat svým odpůrcům do demokratů.

6 11
možnosti

S tím si fanatici hlavu ne lámou. Běžně pravicakum nadávají do bolševiků.

10 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS