Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65i54ř31í 91R37o90d

27. 1. 2013 19:22

Kouzelný příspěvek, blahopřeji a navrhuji na blogera rokuR^

0 0
možnosti

J36i43ř14í 17R98o38d

27. 1. 2013 19:23

Ale asi bohužel vyhraje demagog Matějka:-(

0 0
možnosti

Tak si chlapci zvolte toho svého Kalouska s fajkou, ať je vám dobře!

Kalousek se vám odmění vyšší daní a můžete se smát, jak je krásně na světě!Rv;-D

2 1
možnosti

Máte svaté právo na svůj názor, ale stejně tak ho má i kdokoliv jiný. Argumenty pro a proti by zabraly celou knihu. Můj názor je opačný. Vycházím přitom z jediné věci - kdo z kandidátů může v konečném důsledku našemu státu (a nejen jemu) více uškodit. Ještě stále jsem přesvědčen, že je pro občany výhodnější hájit vlastní zájmy a své země, než nadnárodní kapitál. Proti němu je totiž téměř nemožné se v současné době bránit a Zemanovy kausy působí z tohoto pohledu ve svém důsledku jako nepodstatné malichernosti. Proto budu volit Zemana.

2 1
možnosti

kde jste sebral, že protikandidát by zemi odevzdal do rukou nadnárodního kapitálu? Já myslel, že Lukoil stojí za Zemanem.

0 1
možnosti

Znate pribeh jak vznikla TOP09? To se jednou jisty Kalousek, dlouholety clen narodni fronty za komancu, toho casu v KDU, rozhodl, ze by sel rad do koalice s CSSD za podpory komunisticke strany:

http://www.novinky.cz/domaci/93939-kalousek-je-pro-vladu-s-cssd-tolerovanou-komunisty.html

Takove spojeni bylo ovsem i na stredovou KDU trochu moc, a Kalousek byl vyhozen. Nevahal a dal se dohromady s knizepanem, ktery byl tou dobou ministrem za stranu zelenych (kteri jsou v pravicovych a konzervativnich kruzich nazyvani ekoteroriste) a spolecne zalozili tu nejortodoxnejsi ultrakonzervativni pravicovou stranu, jakou nase pol. scena poznala - TOP09. Politika teto strany spociva zejmena ve zvysovani starych dani, zavadeni novych dani a tyto dane jsou nasledne rozfrcany v projektech jako predrazena letadla CASA, cirkevni restituce, s-karty, predrazene IT zakazky bez vyberoveho rizeni na min. soc. veci atd. No a z tehle strany se ted ozyva kritika Zemana, ze prej je moc vlevo, ze vymyslel tunelovani v CR (Kalousek se zabyval rozkradanim na ministerstvu obrany uz od roku 1994 - 4 roky pred tim, nez se Zeman dostal do funkce, viz jeho slavne padaky) a jeste po obcanovi chteji, aby jim to veril...

2 1
možnosti
Foto

R53o64m78a32n 24K47o39z31e74l

21. 1. 2013 23:10

Pár oprav - Kalousek nebyl vyhozen, jen musel odstoupit z místa předsedy. I tak to měl nahnuté, kvůli slabému volebnímu výsledku. Z KDU vystoupil sám a zdůvodnil to tím, že strana jde příliš doleva (nijak jsem to nezpozoroval, když tehdejší předseda Cyril Svoboda byl předseda i dříve a Kalousek nic takového neříkal). A Schwarzenberga pozval, aby dělal reprezentativního předsedu, tehdy to byl nejpopulárnější politik. Schwarzenberg neváhal, protože Zelení v Eurovolbách propadli a co by u nich už....tak jim dal sbohem bez udání důvodu.

Ve volebním programu TOP 09 bylo právě nezvyšování daní, ale všichni víme, že papír snese vše a slibem nezarmoutíš.

1 0
možnosti

Zloduch vs. rytíř s čistým štítem, pěkný jenostranný blijavec Rv

1 1
možnosti

P74e53t25r 16S64k88á90c70e44l

21. 1. 2013 22:32

Pro odlehčení a informaci, tohle koluje po internetu:

President Dr. Edvard Beneš v r. 1947 Vážení spoluobčané! V nedávné době jsem podepsal historicky významné dokumenty pro naší Československou republiku, tj. dekrety presidenta ČSR. tyto dokumenty nám dávají naději, že se nebudou opakovat tragické události let 1938-39. vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války,zanechávám Vám odkaz, ve kterém Vás varuji před možnými pozdějšími požadavky na znovu osídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu, na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti. Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou postupem času prohlašovány za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou "takzvaní čeští vlastenci", kteří se budou sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni otázce jejich návratu. Nenechte se oklamat a návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat i o odtržení Slovenska od České republiky. bylo by to pošlapání odkazu prvního presidenta ČSR T. G. Masaryka a jeho spoluzakladatele M. R. Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů. nezapomeňte, že mé dekrety se týkají potrestání vlastizrádců a že mají trvalou platnost a potrestejte všechny vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době. Dr. Edvard Beneš, Praha, Květen 1947

R^

2 1
možnosti

to je  opravdu správná informace,,  další důvod proč nevolit Zemana ..Rv

3 2
možnosti

J80i78r46i 54C48e75e

21. 1. 2013 22:13

Mno, úplně by stačilo, kdyby autor napsal, že má Karla prostě rád. Bylo by to daleko upřímnější, než tahle slátanina...

3 3
možnosti

P21a51v49e35l 85H31e12k

21. 1. 2013 22:30

A vo čem bysme četli, dyby se tahle vyjadřovali všichni?

1 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál