Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

V67á31c30l49a91v 98R18o69d

21. 1. 2013 7:07

V tom výčtu jste zapomněl na šedorudou myš Palase - Zemanova to oddaného přítele a rádce.

0 0
možnosti
JP

Zeman a jeho tým ztratili po prvním kole s nečekaným úspěchem Schwarzenberga nervy a hrají falešnými kartami.

2 4
možnosti
Foto

Řeknu to takhle, panu Šloufovi vděčí pan Zeman za to, že vyhrál volby s autobusem Zemákem. Byl to Šloufův nápad a také Šlouf v tom autobuse dělal řidíče.

Kdyby pro Vás někdo něco takového udělal, neudělal byste z něj svého poradce. Bylo to v dobách, kdy nikomu nevadilo, že komunisté Kočárník, Dyba a Dlouhý jsou ministry. Dlouhý byl dokonce velmi dlouho nejpopulárnějším politikem. Nechápu tedy, že někomu může vadit pan Šlouf.

5 4
možnosti
PK

P88a10v41e80l 66K51u10l11a

18. 1. 2013 21:33

Řekl bych, že je rozdíl být u komunistů, jako Dlouhý a být přesvědčeným komunistickým aparátčíkem jako Šlouf. A dost možná i vy

2 4
možnosti
TF

Dušane, musím oponovat. A pak si půjdu vymejt držku sidolem, že jsem se toho kripla zastal. 

Václav Klaus ml. neřekl, že tchánova minulost je důvodem, proč nemáme volit KS. On jen řekl - a naprosto věcně, že toto je informace, kterou média vytrvale ignorují. A proč by neměla? Protože podobné spekulace šíří (včetně mě) o Zemanovi. Ta nerovnost v přístupu k MZ a k MS je přece jasná. 

Samozřejmě, já jsem za to rád. Ale je dobré si to uvědomit.

4 1
možnosti
TF

Oprava: Ta nerovnost v přístupu k MZ a ke KS je přece jasná.

1 0
možnosti
Foto

Volební tým pana Schwarzenberga tvrdí, že otec Knížete intervenoval ve prospěch svých uvězněných zaměstnanců přímo u říšského protektora. Z toho vyvozují, že byl bojovník proti fašismu. To je stejné, jako kdyby někdo orodoval za za své zaměstnance přímo na ÚV, u generálního tajemníka. No nevím, kdo má k takovýmto papalášům, pane Makovský, přístup. Partyzáni to asi nejsou Rv

5 9
možnosti

On se dá taky napsat dopis. To můžete i vy. Disidenti za komunistické diktatury občas napsali třeba Husákovi. Znamená to, že měli v režimu význačné postavení.

3 3
možnosti
EZ

R^Děkuju za věcnost a jasné podání faktů bez emocí!

5 3
možnosti
LC

prosím ,je to povinné to diskutování ? já se chystám do aquaparku si zaplavat,pokud to není povinné,tak si diskutujte sami

4 3
možnosti
DM

ne, neni. ja si du misto diskuse tez splichtit veceri.o)

3 0
možnosti
PZ

Vzhledem k různým až svou primitivní demagogií a prolhaností až trapným výpadům vůči Schwarzenbergově minulosti, které Zemanovy náhle se vynořivší šiky (především "autentických pravičáků") šíří netem, pojďme se na chvilku podívat na jeden aspekt v charakteru Miloše Zemana, jemuž je věnována jen velmi okrajová pozornost:

Zeman byl jak známo vyškrtnut při stranických prověrkách v roce 1970, někdy v druhé polovině roku (bylo mu tehdy 26 let). Osobně by mne zajímalo, kdyby nad ním náhodou někdo v Jakešově aparátu ÚKRK (malá odbočka - celkem málo se ví, že to byl Milouš Jakeš coby předseda Ústřední kontrolní a revizní komise, který stranické prověrky řídil, on to nebyl jen takový roztomile připitomělý žvanil, jakého si pamatujeme z Červeného Hrádku, a kterého podle nepravdivé představy vytáhli jako bezvýznamnou myš po Husákově odchodu z funkce generálního tajemníka) držel ochrannou ruku - vystoupil by Zeman z KSČ? Byl jejím členem ještě dva roky po okupaci a rok a půl po palachiádě. Zajímavá otázka - zda by, nebýt horlivosti Jakešova aparátu, nezůstal ve straně i v průběhu normalizace a co by v takovém případě dělal?

6 1
možnosti
DM

blby ale je, ze tohle je taky jen z kategorie spekulaci (byt osobne bych veril tomu, ze jeho odchod nebyl taky az tak uplne "ideovy nesouhlas s okupaci"). takze to jako argument pouzit dost dobre nelze

2 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál