Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN2

Fake nick 2

23. 6. 2012 10:57
Karma

Navíc v posledním odstavci jste skvěle popsal život za socialismu !R^

1 0
možnosti
C

certik_bertik

22. 6. 2012 16:13
ano

až si schválíte vedoucí úlohu ve společnosti spusťte prosím prověrky pro neliberálně-nekonzervativní činnost

0 0
možnosti
L

Lev---_z-_Rožmitálu

22. 6. 2012 16:19
Re: ano

tak nějak si to představují

i cenzura je dle nich v pořádku

demokracie? ale kdeže rozhoduje přeci vlastník když chceš rozhodovat stan se taky vlastníkem pokud ale narušíš vlastnictví šup s tebou do vězení

svobodná společnost ala fašistická diktatura majetných nic jiného to není

0 0
možnosti
B

bofums

22. 6. 2012 15:51
Píchl jste do vos!

Pomalu ztrácímchuť a sílu vysvětlovat určitýmlidem, že " vše bylo jinak"[>-]

1 0
možnosti
L

Lev---_z-_Rožmitálu

22. 6. 2012 13:32
svoboda je stav mysli

můžeme se svobodně cítit ale nic jako objektivní svoboda neexistuje

současný systém není o nic svobodnější než ten před 20ti lety

a kecy o svobodě "vybrat si zástupce v parlamentu" jsou víc než směšné

0 0
možnosti
B

bofums

22. 6. 2012 15:44
Re: svoboda je stav mysli

Beze slov ! To snad není pravda;-D

1 0
možnosti
PH

petrph

22. 6. 2012 12:57
jenže, ty oběti nejsou cenou svobody

Je nutné to pragmaticky přiznat celý  odboj nezkrátil válku-ani bolševickou totalitu ani o den.Ten konec přišel až mnohem později a z cela jiných příčin. Ty oběti tam skutečně byly-ale nebyly cenou za svobodu, byly důsledkem totalitního způsobu vlády,která mohla beztrestně likvidovat své odpůrce. o je nutné si přiznat, je to vždy vláda, která ovládá armádu,policii,soudy, katy, tanky, i většinu kulometů a granátů-proti tomu se špatně brání občanská práva.

Takže bohužel, odpověď nemůže být-nevolte stranu A,volte stranu B nebo C,když nemáte nijak zajištěno že kterákoliv z nich tu totalitu může zavést a ty policajty a tanky proti lidem poslat.A doporučení, "buďte hrdiny a jděte proti těm tankům a kulometům s holýma rukama nebo vidlemi a nechte se hrdinně postřílet",skutečně moc nepomůže-to tu pak můžeme za 30-50 let vzpomínat na 4,6 odboj.. Jaké je vlastně řešení, zná ho někdo?Asi nikdo a ti mladí to asi vědí, i proto si užívají ten talíř, mobil, i dovolenou, za pár let nemusí mít ani to

0 0
možnosti
TA

Tichý Američan

22. 6. 2012 11:59
Neskutečné

Autor tohoto článku přesně vystihl moje myšlenky, karma. Na rozdíl od autora se ovšem domnívám, že morální degenerace tohoto národa, způsobená (nebo spíš znásobená) léty socialismu je naprosto nevratná. V této zemi nelze být hrdý - ne kvůli politice, ta je jen obrazem národa - ale kvůli závisti, odporu ke svobodě a pocitu většiny lidí, že mají právo mít se dobře. Tak proč se snažit o nějakou změnu? Je to marné, z bolševiků bez nějaké skutečné katastrofy typu další okupace a ztráta všech svobod slušné a rozumné lidi neuděláte. Já nad Čechy zlomil hůl už dávno.

2 0
možnosti
A

AdamKracik

22. 6. 2012 12:03
Re: Neskutečné

Existuje mnoho sociologických teorií o tom, že vymanění se z okovů totality trvá přibližně 60 let- vystřídání tří generací. Zatím za sebou máme jednu. Takže hůl bych nelámal.

1 0
možnosti

rezjirrezjir

22. 6. 2012 11:46
Ano. pokud si připomínáme oběti boje za svobodu

tak je namístě si připomenout, zda-li těm obětem šlo vskutku o boj za svobodu kapitálu. A to je jediná svoboda, kterou dnes máme. A jsem si jistý, že za Nečase Horáková i Píka by zcela jistě své životy nepoložili.

2 0
možnosti
A

AdamKracik

22. 6. 2012 12:02
Re: Ano. pokud si připomínáme oběti boje za svobodu

Jasně- Ti mrtví lidé totiž možná chtěli i něco jiného a měli různé motivace, to pak přeci je jasné, že je museli zavraždit! Dobrá práce rezjire. Opravdu kvalitní logika. Dneska maj taky lidi různý motivace ke svejm činům, taky by se měli všichni povraždit. Dnešní doba je fakt strašná.

Svoji velkou hloupost doplňuješ tím, že mícháš pátý přes devátý. Za Nečase nikdo nemusí pokládat život, páč Nečas nedělá nic moc špatnýho a zvolil se demokraticky. Demokraticky taky odejde na rozdíl od komunistickejch sviní.

Ach jo, jak někdo může bejt takhle blbej, to mi teda rozum nebere.

4 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál