Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

2. 6. 2012 18:00
Takže místo hospod budou kuřácké klubovny .......

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 6. 2012 8:29
přesně tak

Venkoncem,kdyby skutečně  už dneska bylo výhodné aby bylo tolik nekuřáckých restaurací a byla na to poptávka , tak už by dávno byly nekuřácké sami od sebe a nikdo by je k tomu nemusel nutit zákonem..

1 0
možnosti
RS

Rudla01

1. 6. 2012 9:10
Re: přesně tak

Taky jich spousta je, a jsou furt plný. O zahulený brlohy 4. cenový nikdo nestojí...

3 0
možnosti
PP

paulczynski

1. 6. 2012 8:24
Nejhorší na tom je

že největším propagátorem je poslanec ODS! Já myslel, že na regulování životů je levice.

0 0
možnosti
MB

mbem

1. 6. 2012 8:25
Re: Nejhorší na tom je

ODS je levice. Dobré ráno.

0 0
možnosti
MB

mbem

1. 6. 2012 8:07
Zákaz hlasité hudby

Já jsem pro absolutní zákaz hlasité hudby. Taková hlasitá hudba může při dlouhodobějším vystavování se vážně poškodit sluch. Kdo chce, ať si sluch ničí doma nebo někde ve sklepě, ale nemůžeme přeci nutit, aby byl na koncertech poškozován sluch těch co hlasitou hudbu poslouchat nechtějí! I já mám přeci právo(!) si v klidu a tichu vychutnat Manowar, ne? ;-D

2 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

1. 6. 2012 8:11
Re: Zákaz hlasité hudby

ano, a nejlepe primo v budove statni opery, nebo narodniho divadla ... a ze provozovatel takoveho podniku nehodla nabizet manowar, ale rusalku, to neni zadny relevantni duvod, zakaznici maji pravo na sluzby dle sveho vyberu R^

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

1. 6. 2012 7:32
Neznám jediného člověka,

který si do hospody chodí zakouřit a k tomu si jenom tak mimochodem dá pivo.

Pokud se někdo domnívá, že chlapi, kteří jsou 20 let zvyklí chodit do své hospody na pivo si kvůli cigaretě koupí basu lahváčů a budou je pít doma u popelníku, televize a s manželkou, ten je padlý na hlavu.

Hospody samozřejmě nezaniknou. Týden tam kuřáci nebudou chodit na protest a až budou mít opravdu pořádnou žízeň tak se vrátí. A nakonec se jim tam bude i víc líbit.

3 0
možnosti
MB

mbem

1. 6. 2012 7:56
Re: Neznám jediného člověka,

Nebude cucat lahev s manželkou u televize. S ostatníma chlapama se složí na sud a pípu a budou se scházet někde v garáži nebo na zahradě. ;-)

2 0
možnosti
DZNF

dluhousek z narodni fronty

1. 6. 2012 0:55
hospody nepadnou

protože do nich lidé nechodí na cigaretu ale na pivo. je možný nějaký krátkodobý pokles ale dlouhodobě to dopadne jako v jiných zemích, čili nikdo krachovat nebude a chlastat se bude stejně. a my nekouříme nějak více či závažněji či ideologičtěji, aby si někdo pro pár čvaňháků co může v nejhorším vybafat přede dveřma odpustil svou pravidelnou osmičku

1 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

1. 6. 2012 6:00
Re: hospody nepadnou

a proc se to tedy nemuze nechat na dobrovolnem rozhodnuti majitelu, pripadne provozovatelu takovych podniku ? nekdo se chce orientovat na nekurackou klientelu, prosim, nech sa paci, nekdo pro zmenu na kurackou ... proc mu v tom branit ?

1 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

31. 5. 2012 23:51
Zakouřenou hospodu jsem už přes 20 roků neviděla

Všude jsou výkonné ventilátory i topení. Všude se kouří až odpoledne, kdy už i kuchyně je zavřená. Tak o co jde? No, je to místo, kde si ponížení sdělují svobodně věci, které se v novinách nedočtou. Tomu Modrej musí zabránit. Málokdo si uvědomuje, co stojí vymývání mozků a najednou panstvu hospody jejich investice ničí. Samozřejmě, že se najdou trubky, které tomu tleskají. Jsou to takoví, kteří v pátek popadnou mamču a hurá dělat na pár hodin honoraci. Modrej se mýlí v tom, že movití lidé se přestanou scházet. Scházet se budou v neveřejných podnicích a sorry, toho pátečního šviháka s mamčou mezi sebe nepustíme. Nejsem zvědavá, aby tenhle typ lidí poslouchal, co si povídáme. Podobný podnik nakonec už existuje i kousek od nás a nedávno jsme v něm uvítali i Jeho Jasnost a světe div se, kouřil tam.

1 0
možnosti
MM

Hrabě Monte Cristo 2011

1. 6. 2012 0:00
Re: Zakouřenou hospodu jsem už přes 20 roků neviděla

Pokud jste si nevšimla tak tomuto návrhu dnes tleskal i pan Zavorálek!!!;-€Rv

0 0
možnosti
JB

Vím, že něco vím?

31. 5. 2012 23:49
Stát do toho nemá co mluvit

Ani bojovným nekuřákům se podpora zákazu v budoucnu nevyplatí.Podle stejných argumentů, že to škodí zdraví, se dá zaútočit na téměř cokoliv.Jsem zvědav co budou tlustí nekuřáci říkat na budoucí perzekuce ohledně tuků a cukrů.A kdo v,í co se ještě chystá

1 0
možnosti
JC

Jarcho

31. 5. 2012 23:28
Myslím, že cílem kampaně

je vytovřit prostor pro větší rozšíření marihuany.

Ta na rozdíl od tabáku oblbuje a devastuje intelektové schopnosti.

Tabák působí opačně - bystří myšlení.

Stát potřebuje ovčany a ne občany a proto je ochoten obětovat vysoký výnos tabákové daně za otupění obyvatelstva do stavu "nevaž se - vodvaž se a nic neřeš".

2 0
možnosti
VS

vic7859

31. 5. 2012 23:08
ZDRAVI NADEVSE!!

Vzhledem k tomu, ze alkohol je zdravi skodliva droga, tak by ho mohli zakazat taky. To pak bude posezenicko s kamarady v utulne, zdravotne, nezavadne staroceske hospudce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál