Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
.C

..hovoří CML..

27. 6. 2011 17:28
Velké uznání těm z Antikonfliktního týmu!

..A KARMA:-)R^R^R^

0 0
možnosti
VZ

vaclav13

23. 6. 2011 22:18
Souhlas a karma

Možná bych něco formuloval jinak, ale jádro věci vysvítá až znepokojivě jasně. Souhlas a karmu by Vám nepochybně dal i můj kamarád policista, který to v jednom místě měl na starosti. On teda není přímo u antikonflikt týmu, ale pokud jsem rozuměl, tak jim v podstatě dělali jakési zajištění, kdyby se to nějak víc vymykalo kontrole.

Večer mi najednou volá, zda nemám čas zaskočit na pivko, že se potřebuje vzpamatovat. Obvykle je s ním kupa legrace, ale tenhle večer mu do smíchu nebylo. Spíš jsem viděl strach z toho, že se zase dostáváme do doby, kdy si řvoucí dav na ulici bude osobovat právo rozhodovat o chodu státu a vynášet soudy nad lidma. Podobný dav chtěl před šedesáti a něco lety šibenici pro jeho dědu. Viděl jsem strach o to, do čeho porostou jeho dvě předškolní dítka.

0 0
možnosti
VZ

vaclav13

23. 6. 2011 22:29
Souhlas a karma 2

Kamarád není žádná šlápa z ulice. Má vystudovanou Policejní akademii a obvykle dost pečlivě volí, co užije za výrazy. Tentokrát to zřejmě bylo moc i na něj. Výroky o tupé zfanatizované lůze patřily k těm nejmírnějším. Ti kluci mají i můj obdiv. Já bych chtěl být na jejich místě leda tak s kulometem připraveným k palbě a pořádnou zásobou nábojů. Účastníci té "demonstrace" by se nad sebou měli zamyslet a ti co se jich zde zastávají zrovna tak, ale to bych chtěl asi moc.

Aby bylo jasno, on má taky daleko do jásání nad současnou vládou a má k tomu narodíl od těch tramvajáckých tatíků o dost pádnější důvody, ale přesto má v hlavě tolik rozumu, aby mu bylo jasné, že podobným způsobem se nikam nedostaneme. Když bude každý natahovat ruku a dostane co se mu zlíbí, tak jsme za pár let v Řecku a pak to teprv bude zábava. Je totiž nad slunce jasné, že pánové ze světových finančních kruhů totiž na nějaké Zavadili, Pomajblíky, Dušky a všechnu tu lůzu řvoucí v ulicích z vysoka .... Hádajte co.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

23. 6. 2011 22:01
Každý vidí lůzu někde jinde

A pro každého patrně znamená slovo lůza něco jiného. http://m.idnes.cz/blog/clanek.196928.idn

0 0
možnosti
PP

echo.3.

23. 6. 2011 21:35
Makovec, vy jste s průvodem kolaboroval

Makovec, nepřekousněte si v hubě tu troubel od fajfky!

        :o))

Já tam nebyl, já vám chci věřit.

Ten Kalousek má dle vás koule. Jednu nebo tři?

0 0
možnosti
DM

makovec123

23. 6. 2011 21:37
Re: Makovec, vy jste s průvodem kolaboroval

obavam se ze v soucasnoti ma kalousek koule i za necase a zbytek vlady .o)

0 0
možnosti
SHV

sir Humprey V.

23. 6. 2011 21:31
autor nazval lůzou NEPRACUJÍCÍ

:-P

0 0
možnosti
B

bimbo1

23. 6. 2011 21:40
Re: autor nazval lůzou NEPRACUJÍCÍ

Nepracující nemůže být odborář, neb z dávek nejdou strhávat odborářské příspěvky.

0 0
možnosti
B

bimbo1

23. 6. 2011 20:57
lůza?

Vážený pane, nazval jste pracující daně odvádějící spoluobčany lůzou. Ve své nad lidskosti ovšem nechápete, že jste s nimi na jedné lodi a co postihlo je, může později postihnout i vás. Kdyby naše vláda dělala opravdu alespoň trošku "pravicovější reformy" jako svého času vláda premiéra Dzurindy ne jenom obírat ještě více ty poslední co platí daně, to by jste viděl opravdovou "lůzu". Na Slovensku ji musela zvládnout armáda.

0 0
možnosti
DM

makovec123

23. 6. 2011 21:16
Re: lůza?

a smim vedet co vlastne postihlo je a nepostihlo me? take pracuji, take platim dane, take nakupuji, take mam rodinu....

bohuzel jsme ve stavu, kdy i pravicova vlada MUSI delat kroky, ktere jinak prislusi levici, jako je napriklad skrtani, zdrazovani, zvysovani dani a podobne. tady zkratka NEJSOU fondy na to, aby jsme byli jak v ucebnicovem state spravovanem pravici, kdy jsou minimalni dane a maximalni svoboda a osobni zodpovednost.

dvacet let jsme si tady zrali a mlaskali, tak holt ted za to musime vsichni platit. nejen ti odborari, ale i vy nebo ja. zaplatime za dvacet let "blahobytu" pod vlajkou socdem a ods. a byt ma pan kalousekz te doby take poradnouhroudu masla na hlave, osobne verim, ze ted ma snahu nas z toho ekonomickeho sesupu vytahnout, nebo minimalne ten pad do propati zabrzdit.

0 0
možnosti
KK

bankerka1

23. 6. 2011 20:48
souhlasím s autorem

Pane Makovský mluvíte mi z duše. Velmi pěkně napsáno. Stávku jsem nijak neprožívala, mám auto, Praha byla prázdná, jezdilo se jako první týden prázdin.  Ale když jsem večer shlédla  televizi,  zůstala jsem s pusou dokořán a nevěřila vlastním uším. To byl výsměch. Přehlídka lidí, kteří nedají dohromady větu, aniž by nepoužili nějaký vulgarismus. A obdivuji pana Kalouska - ač ho nemusím, že se s nimi vůbec bavil. I když ten cirkus nazývat dialogem by bylo silné slovo. Jediné na co se zmohli, byly urážky a  sprostota. Jestli si někdo myslí, že halekáním sprosťáren něčeho docílí, pak jedině toho, že pro ostatní bude primitivem, se kterým nemá cenu aboslutně o ničem diskutovat, protože úroveň hovoru by se rovnala nule. Nevybavuji si, že by k takovému chování přistupovali lékaři. Ale to svědčí o mentalitě a inteligenci stávkujících.

Díky za článek a pěkný večer přeji

0 0
možnosti
DM

makovec123

23. 6. 2011 21:20
Re: souhlasím s autorem

tak ona retorika panu kubka, volemana a engela byla zhruba na stejne urovni, jen podana "studovanejc". kazdopadne ale, byt jsem s lekari naprosto nesouhlasil,jejich stavka byla alespon postavena na ciste profesnim zaklade a profesnich pozadavcich a tim padem koser.

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

23. 6. 2011 18:08
Docela by mě zajímalo...

Docela by mě zajímalo, jestli jste taky tak protestoval, když ta zfanatizovaná modrosvazácká lůza vrhala vajíčka na socany?

0 0
možnosti
DM

makovec123

23. 6. 2011 20:07
Re: Docela by mě zajímalo...

pochopitelne, byt nejsem modrosvazak .o) jen se s nima blbe mirilo a tak misto paroprasete to schytal sobotka. dneska si myslim, ze to byla rana prozretelnosti. neco jako maradonova bozi ruka .o)

ale tady pozor. nesmesovat pojmy a dojmy. vajickova smrst nebyla namirena na politickou stranu, nemela za cil zvratit jakykoliv rozhodnuti tehdejsi vlady ani zadny instituce. byla namirena na jednoho konkretniho politika a jeho nohsledy. to ze prvotni moment nasili prisel od jeho goril ani nepripominam. slo pouze o paroubka a jeho bandu, o jeho preziravost, aroganci a stupiditu, se kterou se obracel smerem k svym ideovym nepratelum.

zkuste si vzpomenout napriklad na to, jak pan Havel menil kytky za vajicka, jak pan Skromach delal omeletu.. na ty solo nic nelitalo, naopak to brali, rekl bych docela obdivuhodne a byt jsou to socdemaci, u me (a myslimzei u spoousty jinych) ziskali par nepodstatnych kladnych bodu.

0 0
možnosti
JN

janecz

23. 6. 2011 17:42
lůza jste vy

Milý pane, jste občan této země, máte svůj názor a právo ho říct, napsat či vyslovit. To je ostatně právo, které by dle mého ve svobodné společnosti měl mít každý člověk. Včetně lidí jako jste Vy. Každý by musí mít právo říci svůj názor. Ovšem Váš článek, to je přímo učebnicová ukázka totalitní ideologie - jedno, jestli ideologie fundamentalistických islamistů, nacistů, komunistů nebo možná ještě něčeho horšího. Každá takováto ideologie dělí společnost na MY a ONI. MY jsme ti, co všemu rozumí, mohou říkat své názory a chtějí vládnout světu. ONI jsou ti bezvěrci, které je třeba zničit, nebo Židáci, které je třeba splynovat, nebo imperialisté a reakcionáři, kteří nám chtějí rozvracet republiku. ONI mají jediné právo - držet hubu. Napsat něco tak odporného, to chce talent. Styďte se. Jestli slovo "lůza" vzniklo z nějakého důvodu, pak proto, aby označovalo odpad jako jste Vy.

0 0
možnosti
W

wiki5

23. 6. 2011 18:13
Re: lůza jste vy

vy jste zrejme s odborari, ze? ;-D

0 0
možnosti
JB

Dabi

23. 6. 2011 17:30
Vážení

cenzoři, mažete příspěvky, které reálně popisují Nečase a necháte tu tenhle sprostej zhovadilej článek, již se nedivím skladbě mazaných příspěvků

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál