Radši bych si přál kdyby tě zaživa žrala rakovina

3. 03. 2013 14:41:57
Následující korespondence s "anonymem" je naprosto autentická a její absurdní obsah jistě potěší každého příznivce Monty Pythonů, východoněmeckých pornofilmů a Teletubbies.
zdroj: www.komsomol.cz
zdroj: www.komsomol.cz

V reakci na můj článek o vzpomínkové akci bolševiků na Olšanech mi do mailu dorazil tento skvost:

Dne 26. února 2013 12:35 <big.rossinni@seznam.cz> napsal(a):

Nazdar ty nacistická kreaturo můžete se znažit nás zakázat jak chcete až vás budem hromadně zabíjet to se budeš divit nikdy neuděláte demonstraci kde příjde statísíce lidí jak to bylo u nás na svržení fašistické Nečasovi vlády.Pár pomatených sfanatizovaných nácků kteří bojují proti komunistům v krajích nás nechává naprosto chladným. Máme radost jak modrobolševická vymaštěná pravicová monstra proti nám bojují přímo je to rajská hudba pro nás a hlavně naše uši jak pravicová zlodějská prasata vřískají na náměstích těch pár vymaštěných kriplů kde je vás sotva deset proti našich statisícových demonstrací je k smíchu. A máme radost jak jste nasraní že nemáte na hradě zdegenerovaného zlodějskýho posírajíciho nacistickýho dětka SCHwartzberka. A proto je na čase pro krvavou defenestraci fašistických prasat z ODS TOP09 VV KDU-ČSL LIDEM A ČSSD. Proto jedině komunisté vás dokáží zlikvidovat naše doba za chvíli přijde a ty chcípneš taky ale radši bych si přál kdyby tě zaživa žrala rakovina. Ale jak se říká postihuje to jen hodný poctivý lidi nacistický svině jak seš ty a pár těch sfanatyzovaných kriplů co jste demonstrovali to né ono to přijde a doufám že se ty budeš smažit v pekle kde je již jak doufáme největší masový vrah všech dob Václav Prase Havel Václav Prase Klaus ho bude doufám brzo následovat.......... SMRT TOBĚ A TĚ BODOBNÝM FAŠOUNSKÝM HNUSŮM VÁM PŘEJE SMKČ.

Jde o opravdu extrémně kvalitní literární dílko, tvářící se tajemně jako hrad v Karpatech. Nicméně, co se stane, když se zadá do google e-mailová adresa odesílatele? Krom spousty podobných hnusů, odesílaných z téže adresy se najednou zjeví poptávky po práci, kdy obzvláště ty toužící po kariéře uklízeče v USA vyznívají v kontextu s obsahem anonymů velmi pikantně. U některých je společně s nimi uvedeno jméno Aleše Rozsívala z Prostějova a u jednoho či dvou inzerátů se přímo autor odkazuje na své vystoupení v Československo má talent a v pořadu Den D. Vskutku anonym jako prase.

Každopádně, nenápadným zpětným dotazem, pro jistotu, kdyby šlo o podvrženou e-mailovou adresu, se rozpoutala zajímavá diskuse:

Od: dusan makovec makovsky <dusan.makovsky@gmail.com>

Datum: 26. 2. 2013

Předmět: Re: komunista

Tebe Aleši neučili, že je slušnost se podepsat?

Dne 26. února 2013 13:28 <big.rossinni@seznam.cz> napsal(a):

Na co bych se tobě podepisoval jám mám tedka práci s některými vašimi antikomunisty a jejich členství v ksč či je mezi váma konfident stb bývalí ale sere vás to hodně že jde kapitalismus do sraček s váma o normálních diskusích o minuloti se nedá bavit a vy agresivně utočíte my vám to jen oplácíme. Ti tě neřeknou nic o minulosti já jsem vysokoškolsky vzdělaný a mám historii přečtenou a zjištěnou od nezávislých odborníků kteří nejdou v pravo ani levo i když jsem komunista s čistou hlavou ale agresí s e nic nevyřeší takže realisticky o minulosti jsem tady já né soudruzi kteří byli na akci u hrobu Gottwalda.

Od: dusan makovec makovsky <dusan.makovsky@gmail.com>

Datum: 26. 2. 2013

Předmět: Re: Re: komunista

Ano Aleši. Shodneme se, že agresí se nic nevyřeší. Proto jistě pochopíš, že zcela neagresivně podám trestní oznámení pro vyhrožování násilím, výhrůžku zabitím, propagaci hnutí, směřujícího k potlačení práv osob atd atd. Píšeš, že jsi vysokoškolsky vzdělaný, jistě si sám konkretní paragrafy doplníš, včetně sazby za ně.

Dne 26. února 2013 16:57 <big.rossinni@seznam.cz> napsal(a):

S fašistama se prostě mluvit nedá kde je ta svoboda slova co tak propagujete to ses tak oháněl pseudodemokracií trestních oznámení mám na vás podaných několik včetně hnusa Šinágla jen čekám kdy tu kurvu nacistickou zavřou věděl jsem ty odpade už předem že ho podáš tak jak si ho podal na Dalibora Špidlu jenomže ono nic on se jen směje. Podávám hned několik včetně na to prase od těch Mašínů a jiných antikomunistických sviní fotky mám co jste dělali na našem setkání u našeho milovaného tatíčka Gottwalda další oznámení mám na Klause z velezrady na Nečase za církevní tunel a za omluvu sudeckým nacistům. Ale je ti to k hovnu stejně jak odpadu Šináglovi akorát policisté když si zjistily co jste za hnuse tak se jim chtělo blejt a sami mě řekli kdyby mohli tak visíte na pankráci jak zrůda Horáková. Ještě si zjistím na minulost některého kriminálního odpadu s protialtu a jste v piči. Jenom nevím na koho to podáš když mě ani neznáš a vživotě jsi mě neviděl ale máš to předem prohraný jako vždy mám argumenty že seš největší kamarád s odpadem Šináglem a jinými antikomunisty takže se poldové zase jenom pobaví. Tedka budu sledovat co vše píšeš brutálního o komunistech a budeš v base nato tata viřid to i ostatním fašistickým antikomunistů vás se jen tak někdo nelekne.

Od: dusan makovec makovsky <dusan.makovsky@gmail.com>

Datum: 26. 2. 2013

Předmět: Re: Re: Re: komunista

Když myslíš, Aleši Rozsívale z Prostějova

A že zdravím Dalibora Špidlu

Dne 26. února 2013 22:58 <big.rossinni@seznam.cz> napsal(a):

To myslím bejvalej svazáku nyní fašisto a ty pozdravuj soudruhy Paulczynskyho Matějku a udavače a konfidenta STB Heřmánka to je minulost. To mám rád když někdo čtí síru na komunisty a sám má máslo na hlavě. Jo zjištěný to mám hned na každýho a může zapírat jak chce estébáci byli jsou a budou i bývalí členové SSM a KSČ to se budou poliši divit co jsem jim zase přivedl za zmrdský hovada.

Od: dusan makovec makovsky <dusan.makovsky@gmail.com>

Datum: 26. 2. 2013

Předmět: Re: Re: Re: Re: komunista

Tak máslo na hlavě má čas od času každý. Ale ne každý ostatním vyhrožuje zabíjením, jako se to povedlo dneska párkrát tobě

Dne 27. února 2013 13:34 <big.rossinni@seznam.cz> napsal(a):

Vykládáte jaká za nás byla nesvoboda hlavně slova a to se prokázalo jaká je svoboda slova to kdyby měl každý každýho udat takovejch vyhrůžek jsou denně miliony no nevím jak by to dopadlo ale u policajtů řeknou tvrzení proti tvrzení. A určitě by nikoho nežavřeli že nějakému politikovi někdo přimaluje tykadla a dostane pět let ale největší zlodějský prasata co tady rozkradla zbídačila zničila republiku těm se nestane nic. A je zajímavé že řešíte že někdo na krajích byl agent STB člen KSČM v ostatních stranách hlavně v pravici jich je dost hlavně lidský odpad Štětina známe jeho temnou minulost za bolševika koneckonců i tvoji někteří kamárádi ti špatní komunisté co převlikly kabáty jsou zalezlí v dnešním parlamentu senátu at je to zprava či leva a ti hodní jsou v KSČM. Inu kolaboranti co mají nejmín mluvit o zločinech komunismu a samy byli členy KSČ NEBO SSM. Začněte u sebe z protialtu co jste za bývalí kariéristický prasata a pak kritizujte další. Ale začít u sebe to chce odvahu to neumí každý.

Od: dusan makovec makovsky <dusan.makovsky@gmail.com>

Datum: 27. 2. 2013

Předmět: Re: Re: Re: Re: Re: komunista

Máš pocit, že tohle je svoboda slova?

„až vás budem hromadně zabíjet“

„A proto je na čase pro krvavou defenestraci“

„Proto jedině komunisté vás dokáží zlikvidovat naše doba za chvíli přijde a ty chcípneš taky“

“ SMRT TOBĚ A TĚ BODOBNÝM FAŠOUNSKÝM HNUSŮM VÁM PŘEJE SMKČ.“

big.rossinni@seznam.cz <big.rossinni@seznam.cz> 28. února 2013 10:09

Komu: dusan makovec makovsky <dusan.makovsky@gmail.com>

Ano toto je svoboda slova a je svoboda zvolit nacistickýho dědka na hrad jako je cizák SCHwartzberg to se musejí Masaryk Beneš a někteří soudružší prezidenti obracet v hrobě víme co za genocidu nacisté prováděli a zločinec Nečas se jim omluvil to ještě bude mít velkou dohru škoda že ten trest smrti není jinde ve světě by nedopadli dobře.

Chvíli po této konverzaci jsme se senátorem Štětinou (taktéž adresátem skvostů od tohoto mistra slova) společně podali trestní oznámení pro vyhrožování smrtí a propagaci hnustí směřujícího k potlačení práv a svobod. Oznámení bylo podáno na neznámého pachatele, s tím, že jsme poskytli maximum informací o tom, že pravděpodobným autorem je právě Aleš Rozsíval. Celé dílko totiž dost vybočuje z řady podobných, kterými choré mozky zásobují autory článků a blogů, nepříliš nakloněných současnému rozmachu bolševiků. Ve spojení s konkrétním člověkem, který se svým vystupováním jeví jako magor zahleděný do násilí a cákanců krve, nabývají reálnější podoby, než tradiční „jednou se budeš houpat na lucerně, zmrde“, jakých mám poměrně bohatou sbírku.


Musím vyzdvihnout práci policie, která se trestnímu oznámení věnovala více než důkladně. Doufám, že to již bude standardní postup a ne jen něco výjimečného, způsobeného přítomností senátora a člena branně bezpečnostního výboru.

Aniž bych se autorovi už jakkoliv ozýval, přistál mi v postě další skvost

big.rossinni@seznam.cz 1.3. (před 1 dnem)

komu: mně

Nazdar špíno to jsem zvědavej jak to dopadne ale už se tedka směju až se za břicho popádám a řeknu jim tam o minulosti některých vašich členů z protialtu mezi kterými je bývalí komunista svazák i agent stb to se teprv budou dít věci. A zrůda Štětina před rokem 1989 člen KSČ a agent STB mám tady Cibulkovi seznamy to se teprve budou u polišů dít věci. Hlavně narušování u pohřbu našeho milovaného otce Klémi. Štětina ten lidský odpad z top09 at zákáže ksčm pak se veřejnost dozví o jeho temných aktivitách v minulosti. Ale u policajtů to řešit nebudou ti chtějí rovněž zničit pravici letos máme i různé jiné iniciativy jak svrhnout Nečasovu vládu máme přislíbenou půl milionovou demonstraci polovina budou komunisté i s různých zemích. Těmi vašimi antikomunistickými demonstracemi nám akorát nahráváte do karet podle čerstvích průzkumů by do voleb 2014 měla levice drtivou většinu první sice ČSSD S 30 procenty druhá KSČM Z 22 PROCENTY. Modrobolševická prasata ODS TOP09 budou rádi jestli dohromady budou mít těch 20 procent. Mám radost jak nacistická prasata neustále kvičí jak se nám daří u policajtů řeknou jsou to jenom hádky SMKČ A DSSS nic jiného to nebude. Jo a Dalibor Špidla chystá spolu se mnou a našim oddaným soudruhem Pečem knihu s názvem ZRŮDNOST PRAVICOVÉ ŠPÍNY aneb modrobolševická totalita a její genocida v 21 stol.Jo a špíno abych na závěr nezapoměl mi budeme taky chodit na hřbitov každý rok na Havlův a oslavovat tady zdechla zdegenerovaná kolaboranská špína Václav Prase Havel sluha Ameriky a nato této kreatuře můžeme poděkovat za ten hnus co tu máme největšímu vrahovi dějin který podporoval bombardování Jugoslávie budeme nosit fotky obětí na jeho hrob co způsobil tento zločiný systém a na závěr se mu na hrob vychčijem vyserem a vyblujem.

A dnes další, na které jsem s radostí reagoval, protože má veselá dušička mi nedala pokoj. Nevím, co ten člověk hulí, ale chci to taky!

Dne 2. března 2013 11:29 <big.rossinni@seznam.cz> napsal(a):


Furt ty demente nevím kde bereš tu jistotu že jse jmenuji Aleš Rozsíval používám anonym někoho jinýho mužu si vypujčit od koho chci a jede to samo podáš trestní oznámení na nevynýho člověka to jsem použil s internetový kavárny kde sem tam se zapomene někdo odhlásit. No chudák ten Rozsíval jak mu to přijde to oznámení. Tedka zase si pro změnu budu jiný anonym pošlu pár výhružakum na zločince ODS A TOP09. Když si zajdeš na stránky Štětiny tak tam má od čtenářu jak kladné tak záporné dopisy většinu jsem jich psal já pod ruznými anonymy myslím ty záporný. Takže žádný dukaz nemáž kdo ti píše na druhé straně akorád jim on řekne jak bude na policajtech že nic nepsal protože kde mají dukaz že to psal Aleš Rozsíval prostě to někdo zneužil prostě je vidět jací jste tupci že dám do předmětu komunista a naznamená že jim jsem . Nějakého Špidlu nebo Peče vubec neznám ale vypujčil jsem si ta jména s tvího článku KDO JE LIDSKÁ ZRUDA DALIBOR ŠPIDLA. Jen tak dál demente je vidět jaká jsi piča stejně jak Šinágl furt se někde soudí a vždy všechno prohraje něco víc jsem si o tom dementovi zjistil i to že mu čas od času někdo vymlátí okna v jeho doupěti lidi tam kde on žije vidí co je to za dementa tak jak vy z protialtu

dusan makovec makovsky <dusan.makovsky@gmail.com> 14:02 (před 52 min)

komu: big.rossinni

Ahoj Aleši

To chudák Rozsíval často nechává přihlášený mail na seznamu, že?

Mimochodem, ten můj článek se jmenuje jinak a o Pečovi je tam jen drobná zmínka. Ale asi není náhodou, že jste všichni z Prostějova, že?

Dne 2. března 2013 14:21 <big.rossinni@seznam.cz> napsal(a):


Nazdar osle ten článek jse jmenuje kdo je LIDSKÁ ZRŮDA LANCE DUKEMATCHER a zminuješ tam i toho Peče stáhl jsem si to SMKČ pokud vím jsou po celé čr takže nevím co se bavíš o Prostějovu. Furt nevím kde bereš tu jistotu že ten big.rossinni@seznam.cz je ten kouzelník s talentu prostě jsem tam někdo se neodhlásí prostě na to zapomene s internetové kavárny a to se potom dobře pracuje. Zjistil jsem a beztak si myslím jestli v tom nemáte např. prsty vi z protialtu protože jste banda fašistických kurev že jste to jak na toho Petelíka tak Špidlu za to věšení pravičáků protože jak jsem si zjistil ani jednomu s těch dvou nic neprokázali jste jenom osli co musí špinit na druhý. Mám zjištěno i víc vašich udání viz ten týpek tedka nevím to jméno ze strany svobodných kde vás vyzval at ho udáte a co se stalo dál existuje trotli. Akorát za to pikají neviní lidé a seretě kdo že to si s tebou na druhé straně píše maily. Furt si mě nepřesvědčil že je to ten Roszíval s talentu.Tak pátrej blbe dál musím se smát co jste za dementy..

No nevím, kde beru jistotu, že ten big.rossinni je kouzelník z talentu. Že by třeba tady?

Možnost, že nejde o tutéž osobu nevylučuji, ale stejný způsob psaní, stejné chyby, stejný náhodný generátor interpunkce... Názor ať si laskavý čtenář udělá sám. Definitivní potvrzení nebo vyvrácení spojení majitele adresy big.rossinni@seznam.cz s Alešem Rozsívalem rád přenechám policii.

Veškeré údaje o možném majiteli adresy big.rossinni@seznam.cz, včetně telefonního čísla, jsou posbírané z veřejně dostupných zdrojů.

A uvidíme dál, co pošta přinese. Stay connected!

Autor: Dušan Makovský | neděle 3.3.2013 14:41 | karma článku: 33.20 | přečteno: 6447x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 10.35 | Přečteno: 234 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.05 | Přečteno: 216 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.04 | Přečteno: 622 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.93 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 77 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3756
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál





Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...