Judenfrei Evropa

29. 11. 2012 17:38:38
Unijní úředníci doporučují členským státům zakázat vstup agresivním izraelským osadníkům. S odůvodněním, že rozpoutávají násilí vůči Palestincům. Prý dokonce už vypracovali seznam agresivních Židů.

V kontrastu s tímto doporučením jsou všelijaké ústupky, činěné početné vrstvě muslimských přistěhovalců, zpravidla více či méně na úkor „staroevropanů“ a jejich zvyků, vyjádření podpory a nebývalá humanitární pomoc utiskovaným a mírumilovným Palestincům.

Je faktem, že si tamní osadníci v mnohém provokacemi s Palestinci nezadají, ovšem ukazování prstem ve smylu "tamten, z toho a toho národa je zlý, zakažme mu vstup" je argumentem jak vyšitým z Der Stürmer. Místo aby úředníci z Bruselu použili formulaci, proti které se nedá v podstatě nic namítat, například "nevpouštět pachatele a iniciátory násilí", příjmo odkazují na národ obratem "násilný izraelský osadník" (v originálním dokumentu "violent Israeli settlers").

Úředníci Unie tak před veřejnost staví obě strany konfliktu v rozdílných světlech. Na straně jedné Hammas, obecně uznávaný jako teroristická organizace, ale popřád je to jen "jakýsi" Hammas, organizace, ve které je možná organizována nějaká množina členů jistého národa a na straně druhé Izraelce. Už nikoliv nějakou organizaci či sdružení, které je "stejně zlé", ale národ jako celek.

Evropská Unie a mnozí její členové svou přímo i nepřímo deklarovanou podporou Palestincům postupně zapadá do kolejí vyježděných Třetí říší a po ní socialistickým blokem. Připomeňme si, kudy se kroky jejích předchůdců ubíraly.

Mohamed Amín al-Husajní

Do roku 1948 Muftí Jeruzalémský, fanatický odpůrce židovského státu a zarytý antisemita. Ve svém protižidovském snažení měl tři mocné spojence, britskou koloniální správu, Sovětský svaz a hitlerovské Německo.

Obzvláště Sovětský svaz a Německo byli aktivními spojenci proti všemu židovskému. Sovětským svazem podporovaná Komunistická strana Palestiny často kritizovala umírněný postoj britské koloniální správy a pod heslem „revoluční hnutí není možné bez protižidovských pogromů“ požadovala neustálé vyhlazování Židů.

V roce 1937 požádal Muftí Třetí říši o pomoc v boji proti Židům, o zastavení vysidlování německých Židů do Palestiny a poskytnutí zbraní. Ze strany Německa se mu dostalo plné podpory a tak byli Arabové bohatě zásobeni vojenským materiálem.

Po svržení proněmecké vlády Mufí uprchl do Německa, kde v hodnosti Gruppenführera SS pomáhal organizovat muslimské jednotky SS.

Národně osvobozenecká hnutí

Země takzvaného socialistického bloku, ve jménu podpory Národně osvobozeneckého hnutí, na svém území provozovaly mnoho výcvikových táborů, ve kterých své umění zdokonalovali mimo jiné i členové Organizace pro osvobození Palestiny, vedené Jásirem Arafatem.

Socialistický blok podporoval Arafatovu organizaci nejen morálně a formou výcviku, ale coby váženého spojence i materiálně. Proto například byl po dlouhá léta oblíbenou trhavinou arabských teroristů náš domácí výrobek Semtex.

V sedmdesátých a osmdesátých letech byl Izrael většinou socialistických zemí ignorován, byly přerušeny diplomatické styky a jediné zmínky o Izraeli v tehdejších mediích měly podobu silně antisemitských výlevů a hysterické obhajoby Arafatových teroristů.

Judenfrei Evropa

Kráčí Evropská Unie stejným směrem? V Maďarsku hodlají sestavovat seznamy židovských politiků, levicová media napříč Evropou dští síru na židovské okupanty, ignorujíc fakt, že agresor je v tomto případě palestinský Hammas, z úst bojovníků za sociálnější společnost, prozatím pokoutně, ale přeci, zaznívají hesla o bujícím židovském kapitálu, stále více sílí vliv islámských skupin a unijní úředníci hodlají selektovat, kdo z Židů smí a nesmí do Evropy.

Odsud je jen krůček k označení dokladů žlutou hvězdou a nápisem Jude. Dočkáme se v novinách palcových titulků „Z Evropy nebude krmítko pro Židy“? Zdá se, že prozatím Evropská Unie tímto směrem pomalu postupuje a dalšími a dalšími kroky se přibližuje svým totalitním předchůdcům.

Krátký dodatek

Tento komentář (uveřejněný pod mým blogem na serveru eportal.cz) tak nějak zhruba vypovídá o vnímání židovského národa "běžným" Evropanem a není nikterak ojedinělým. Unijním úředníkem zdůrazňovaná národnost jen podobným názorům a náladám pomáhá:
"K antisemitismu obecně: Židi ovládají západní svět (ne oficiálně, ve skutečnosti ale ano). Židi vymysleli systém jak přesouvat peníze střadatelů i dlužníků do svých kapes. Židi vymysleli systém, jak kasírovat úroky z neexistujících peněz. Kdyby těchto tří věcí nebylo, tak by antisemitismus neexistoval, neexistovalo by ani to slovo."


Diskutovat o obsahu článku můžete i na facebookových stránkách o.s.ProtiAlt https://www.facebook.com/ProtiAlt/posts/264479700341564.

Autor: Dušan Makovský | čtvrtek 29.11.2012 17:38 | karma článku: 27.15 | přečteno: 1324x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.77 | Přečteno: 176 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.72 | Přečteno: 205 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 610 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 528 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 77 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3756
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál





Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...