Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak svět nepřichází o bolševiky, aneb vstanou noví bojovníci

„Co Stalin...Lenin...a další velikáni vybudovali...Víte kolik bylo v Rusku mrtvých, kolik jich padlo, aby Vy jste kecálkové mohli žít...???!!! To, že zůčtoval s kolaboranty...že zůčtoval se zrádci a nepřáteli revoluce a socialismu byla nutnost. Ted máme za spojence ty, co nás prodali v Mnichově, dřeme jako otroci za pár šupů a žereme věci, které by tu dřív nedali ani prasatům...Žít ještě velikáni jako Stalin a jemu podobní, nikdy by se nic takového nestalo...Kapitalisté se ho báli...Proto ho dnes haní a plivou na něj...Dokud žil ucvrnkávali si z něj strachy do kalhot...Dnes ho každá nicka haní...“

Na úvod hádanka pro chytré děti.
Jde o:
a/ citát z Rudého práva z roku 1951
b/ projev přestárlého pamětníka únorového převratu
c/ příspěvek z pera mladého, nadějného marxisty

A jak je už skoro pravidlem, c je správně.

Často slýchám „Nehrab se v těch komunistech, je to samej geront, vymíraj a za pár let tady po nich ani čokl neštěkne“. Ne, opravdu nevěřím, že tento argument má nějakou váhu. Nevymírají, členská základna se omlazuje, kádr se čím dál víc radikalizuje. Jsou mladí, nadějní, ti, kterým současnost nesedí a kteří by se rádi vrátili do dob socialismu je rádi podpoří, zatleskají jim, považují je za naději národa. Na rozdíl od svých svazáckých předchůdců mají k dispozici internet, kterým mohou oslovit velké množství lidí předkládáním všelijak pozohýbaných a zdeformovaných faktů a názorů.
„Rusko nenese zodpovědnost za masové postřílení polských důstojníků v Katyni - takové rozhodnutí vynesl nedávno Evropský soud pro lidská práva… …Polskou stranou předložená ,,svědectví“ neobsahovala nic , co by mohlo dokázat, že Poláky postříleli Rusové.“

Citace pochází z webu českých komsomolců. Jako zdroj uvádějí ‘leningradskou rudou TV‘. Podobně v dubnu citoval Mediafax ruskou agenturu Novosti. Snad nepřekvapí informace, že podle agentur Reuters a AP dubnový rozsudek zněl přesně naopak. Upravují si tedy bolševici opět realitu tak, jak to většina z nás zná z učebnic dějepisu z doby normalizace?

„99% údajných obětí komunismu byly kolaboranti s nacisty, nebo později špioni západních mocností...Možné je, že se justice dopustila i pár omylů, jako všude jinde ve světě...To jest tragédie a nikdo z toho nemá radost a každému nespravedlivě odsouzenému, kdekoli a kdykoli jistě patří omluva a lítost z takového skutku...Nesmíme však litovat odsouzených kolaborantů...zrádců, zlodějů a vrahů...tito všichni jsou totiž počítáni za oběti komunismu...Jim lítost nepatří...ti si to zasloužili...“

Další příklad ohýbání historie. A takhle bych mohl pokračovat dál a dál. Ale nejen že se ohýbá historie, hledají se dokonce staří, již známí třídní nepřátelé. Otevřeně se volá proti sionismu a židozednářství, po provazech a kriminálech.

„Můžeme si za to samy, když lidi volí židy do důležitých funkcí.. tak se pak nesměj divit, že je všechno rozkradený - žid je zloděj! to věděli už římani tenkrát“

„Až zvítězí komunisti, vypadá to tak na 30-40 špagátů, dalších několik stovek doživotí a nucené práce“

Veřejně a zcela nepokrytě bagatelizují teror, který na svět přivedli bolševici, miliony a miliony mrtvých, které má rudý režim na svědomí podle nich neexistuje, oslavují vrahy, nejen ty co podepisovali rozsudky smrti, ale i ty, co na hranicích stříleli do lidí, dobu jejich vlády vydávají za sociálně spravedlivou a prosperující selanku a ohromná část veřejnosti je za to velebí.

Komunistům rostou preference, hodně lidí se vyznává z toho, jak ráda by se vrátila do dob socialismu, do doby, kdy nezaměstnaní seděli za katrem, postižení byli pozavíráni do ústavů, lidi s jiným názorem kutali uran nebo se houpali na špagátě, kdy se na auto nebo telefon čekalo několik let v pořadníku. A to je chyba. V moderních dějinách najdeme obludnější režimy snad jen u některých afrických zemí. Ale v Evropě větší obludnost, než vláda vyznavačů komunistických myšlenek nebyla.

Máte-li podobný názor, nebo opačný, ale dokážete ho obhájit a slušně argumentovat bez vulgarit, na facebooku najdete stránku občanského sdružení ProtiAlt, které má jako jeden z cílů tvořit protiváhu právě vzrůstající popularitě extrémně levicových a prokomunistických spolků a stran.

http://www.facebook.com/ProtiAlt

Autor: Dusan Makovsky | sobota 14.7.2012 8:58 | karma článku: 21,94 | přečteno: 1274x
  • Další články autora

Dusan Makovsky

Břetislav Olšer a jeho falšování historie, aneb Semelová náš vzor

Nedá mi nereagovat na poslední blog Břetislava Olšera, ve kterém svérázným způsobem vykládá historii druhé světové války a zjevné lži předkládá jako fakta.

2.3.2014 v 14:10 | Karma: 37,12 | Přečteno: 2396x | Diskuse| Politika

Dusan Makovsky

Marta Semelová v Hydeparku

Dlouho jsem přemýšlel, čím okomentovat vystoupení komunistky Semelové v dnešním Hydeparku České televize. Bral jsem to ze všech stran, několikrát rozepsal, po vymazání sprostých slov zklamaně koukal na prázdnou stránku, nakonec jsem se rozhodl, že lépe než já její vystoupení okomentují paragrafy trestního zákoníku.

14.2.2014 v 8:01 | Karma: 35,75 | Přečteno: 3487x | Diskuse| Politika

Dusan Makovsky

Od Marxe k Bátorovi za jeden den? S prstem v nose

Po delší době se vrátím k seriálu o výrazných osobnostech rudého mládežnického hnutí. Tentokrát s poněkud pikantním nádechem.

12.2.2014 v 18:52 | Karma: 20,90 | Přečteno: 1857x | Diskuse| Politika

Dusan Makovsky

Pozvánka – Setkání nad lustračním a služebním zákonem

Lustrační a služební zákon jsou aktuálně poměrně frekventovaným tématem v médiích. Oba jsou obestřeny řadou mýtů, polopravd a omylů, málokdo z běžných občanů ví, proč jsou tyto zákony důležité, čemu brání a proč vlastně vznikly.

6.2.2014 v 8:05 | Karma: 10,74 | Přečteno: 343x | Diskuse| Politika

Dusan Makovsky

Julius Streicher by byl na ABB hrdý

Julius Streicher vydával v Německu týdeník Der Stürmer, proslulý antisemitismem, vyhroceným dokonce až za hranice snesitelnosti špiček tehdejšího nacistického Německa. Mottem týdeníku byl výkřik „Die Juden sind unser Unglück!„. Historii Streicherova díla přeskočím, najde si ji snadno každý na internetu. Od začátku, přes vybrané citace až po hořký konec samotného vydavatele.

27.1.2014 v 17:02 | Karma: 17,04 | Přečteno: 1316x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Prigožin se stal miláčkem ruských teenagerů, zaujal přesvědčením a vzdorem

28. dubna 2024  18:28

Deset měsíců poté, co vedl ozbrojenou vzpouru proti ruskému armádnímu velení, a osm měsíců poté, co...

Necítí bolest a nekomunikuje. Matyas trpí vzácným syndromem, rodina shání pomoc

28. dubna 2024  18:24

Zpomalený vývoj, neschopnost ovládat tělo, záchvaty vzteku či snížený práh bolesti. Tak vypadá...

Trump si před Bidenem udržuje náskok, ukazuje předvolební průzkum

28. dubna 2024  18:11

Bývalý republikánský prezident Spojených států Donald Trump, který se opět uchází o křeslo v Bílém...

Ruské vojsko dobylo další ves, hlásí Moskva. Padnout měla Novobachmutivka

28. dubna 2024  14:27,  aktualizováno  17:51

Sledujeme online Ruská vojska dobyla další vesnici v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny, Novobachmutivku, uvedlo v...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3756x
IT na volne noze, s vice ci mene pravicovymi nazory, realista, dvojnasobny stastny otec, avsak stale spokojene svobodny, prazak, dymkar, sezonni alkoholik, milovnik RPG her a fantasy knizek, v diskusich na iDnes pod nickem makovec123.

Jsem clenem ODS na Praze 14.

Mé blogy jsou zpravidla psány pro server Eportál